USAVRŠITE TEHNIKU

Znate li sve tajne oralnog seksa?

23.09.2013 u 11:32

Bionic
Reading

Mislite da znate baš sve trikove oralnog seksa? Razmislite još jednom! Evo kako koristiti jezik, usne, pa čak i zube na nekoliko novih načina

Nemojte nas pogrešno shvatiti: muškarci obožavaju sve vrste oralnog seksa. Ako ste vi tamo dolje, on je na nebu. Ne želite li ga, ipak, upoznati s novima sferama užitka i dovesti ga do blaženstva daleko iznad onoga što se ikad usudio sanjati? To je potpuno izvedivo, ako iskoristite neki od savjeta koje nudi magazin Redbook koji će vas uputiti kako koristiti jezik, usne, pa čak i zube na načini koji nikada nije mogao zamislili. Dame, pripremite se za široki osmjeh na njegovom licu.

Održavajte povremeno kontakt očima
Vjerovali ili ne, muškarci mogu biti pomalo usamljeni gore. Pobrinite se stoga da povremeno bacite pogled prema njemu i zadržite kontakt očima. Neka vam zaiskri u očima i on će biti u sedmom nebu.

Pružite ruku pomoći
Usta samo mogu pokriti određeni dio terena (riječ je od jednostavnoj matematici: prosječni penis dug je 12 do 15 centimetara, a prosječna usta veličine su pet do sedam centimetara). Zato je najbolje da oralni seks uključuje i ručne aktivnosti, dakle kombinacija ruke i usana dat će sjajan rezultat.

Pripremite područje

Postoji mnogo razloga zašto oralni seks nije uvijek najpopularniji. Ali to ne znači da morate samo sjediti i trpjeti, jer postoji mnogo načina da zaobiđete ne pretjerano ukusne aspekte. Primjerice, priuštite mu oralni seks neposredno nakon tuširanja, ponudite da mu sami skratite stidne dlake i učinite sve da vi, a ne on, kontrolirate pokrete.

Koristite donju stranu jezika

Velika je vjerojatnost da već koristite svoj jezik na sve načine, no možda niste uzeli u obzir jednu stvar. Isprobajte, donju stranu jezika umjesto gornje. Meka, svilenkasta tekstura donje strane jezika učinit će čuda na njegovom superosjetljivom frenulumu koji se nalazi ispod glavića penisa.

Tehnika lizanja sladoleda
Vjerujemo da možete zamisliti kako to izgleda. Neka vaš jezik bude što više ravan (jer ćete tako obuhvatiti više područja), a zatim ga polako povlačite prekood baze do vrha. Uzmite dovoljno vremena...

Uhvatite ritam
Tempo je vrlo važan pa kombinirajte brzine. Različitim ritmom gradite iščekivanje što je jedan od osnovnih sastojaka sjajnog oralnog seksa.

Vjetar u granama

Da biste probudili njegove živčane završetke na nov način, prekinite rutinu toplog i mokrog te napućite usne i puhnite. Uslijedit će osjećaj blaženstva.

Ugriz ljubavi
Nježno grickajte kožu lagano između usana i zuba. Vjerovali ili ne, to će potaknuti njegove živčane završetke.

Oralni seks s kockama leda

Stavite kockicu leda u usta prije nego zaronite prema dolje. Toplinu usta s povremenim bljeskovima hladnoće osjećat će do nožnih prstiju.

Trik s mentolom u ustima
Mentol uzrokuje ugodne trnce u ustima pa prije oralnog seksa pojedite bombon oštrog okusa. Ako želite užitak dovesti do viših razina, popijte gutljaj gazirane vode s bombonom što će stvoriti šumeću erupciju balončića u ustima. On će, vjerujte, uživati.

Veliko W
Nakon što ste proveli dosta vremena na njegovoj najcjenjenijoj nekretnini, obratite pažnju na susjedno područje koje rijetko dobiva pažnju: skrotum. Možda ne prilazite njegovim testisima jer se bojite da su previše osjetljivi ili jednostavno nemate pojma što učiniti s njima, ovom ćete tehnikom postići rezultat bez previše truda. Krenite jezikom iz gornjeg lijevog kuta, a kad dođete do dna, kliznite jezikom prema gore između njegovih testisa. Ispišite jezikom po njegovim testisima veliko slovo W. To će kod njega, tvrdi Judy Dutton u knjizi 'REDBOOK's 500 Sex Tips' izazvati samo jednu reakciju: wow!