PETE WENTZ

Znate li čime se bavi član Fall Out Boy?

25.02.2013 u 10:16

Bionic
Reading

Pete Wentz, najeksponiraniji član američkog pop punk benda Fall Out, koji je za ovu godinu najavio svoj veliki povratak na glazbenu scenu, otkrio je u međuvremenu još jedan talent - pisanje

Pete koji svira bas u tom popularnom pop punk bendu nedavno je objavio drugu knjigu pod nazivom 'Gray'. Fanovi su je čekali punih sedam godina.

Knjiga je pomalo autobiografska i govori o slavnom rokeru koji želi otkriti tko je doista nakon smrti dugogodišnje djevojke. Kad se ugase svjetla pozornice, Pete otkriva najmračnije strahove, ali i neke nezaboravne trenutke.

Dečki iz benda su početkom veljače najavili veliki povratak i turneju na kojoj će promovirati novi, šesti po redu album, Save Rock and Roll. Izlazi u svibnju, a to im je prvi studijski album nakon Folie a Deux iz 2008. godine.

Inače, Pete je bio u braku sa sestrom Jessice Simpson, Ashlee, a iako su se razveli, ostali su u dobrim odnosima. Imaju i sinčića Bronxa.

'Moj sin je nekidan rekao da ne želi odrasti. 'Tata, za idući rođendan uništit ću tortu šakom', to mi je ispričao Bronx. On je u fazi kad ima nevjerojatno živu maštu', smije se Wentz.

Dodao je da djeca obično ne žele biti kao roditelji. 'Klinci vole biti drukčiji od staraca. To je vid njihove pobune i prkosa. Moj sin će onda sigurno biti geek ili matematičar.'