ponuda za svačiji ukus

Doživite svoju zimsku bajku u Zillertalu

06.12.2017 u 09:09

Bionic
Reading

Ponude za svačiji ukus u prvoj turistčkoj regiji koja nudi sadržaje i izvan skijaških staza

Obitelji s djecom, ljubitelji wellnessa ili skijanja u proljeće – svi će kod nas pronaći odgovarajuće ponude za svačiji ukus s ekskluzivnim dodatnim sadržajima i očaravajućim pogodnostima za obitelji.

U prvoj turističkoj regiji u dolini Zillertal ima se što vidjeti i doživjeti i izvan skijaških staza. Sanjkališta u regiji pozivaju Vas na veselo sanjkanje, dok na prostranim zimskim stazama možete uživati u šetnjama prekrasnim zimskim krajolicima.

Nakon uzbudljivog dana na skijaškoj stazi, terme Zillertal pozivaju čitavu obitelj na opuštanje. Djecu ondje očekuju dva tobogana, veliki dječji bazen, bazen s valovima i posebna zona za najmanje. Roditelji se mogu sasvim opustiti u prostranoj wellness zoni s raznim saunama.

Uz različita događanja poput HochfügenNacht-a, tjedne utrke Zipflbob, novogodišnjeg vatrometa, freeride-festivala Big Mountain Hochfügen, Winzer-Wedel Cup-a, Skifood-festivala ili legendarne utrke Seilrennen u Hochfügenu, sigurno Vam neće biti dosadno o odlično ćete se zabavljati u prvoj turističkoj regiji doline Zillertal!

Dječji vrtić „Zwergerl Club"

Najmanji gosti su posebno dobrodošli: obitelji s malom djecom očekuju brojne pogodnosti.

Iza naziva „Zwergerl Club“ kriju se dječji vrtići na planinskim postajama svih triju skijališta, gdje najmlađe goste od 0-7 godina možete prepustiti stručnim odgajateljicama koje će ih zabaviti igrama, maziti i paziti. Mališani od preko 4 godine  mogu u skijaškom vrtiću naučiti „skijašku abecedu“ pod paskom školovanih učiteljica i učitelja skijanja. Zahvaljujući ovom brižno pripremljenom „paketu“ za mališane, čitava se obitelj može bez stresa prepustiti skijaškim užitcima.

Od pastirske kolibe do vrhunskog restorana

Okrjepa na najvišem kulinarskom nivou

Okrjepa je za istinske freakove zimskih sportova jednako bitna kao i zabava na stazi. U prvoj zimskoj i skijaškoj regiji doline Zillertal, u planinskim se restoranima i nekadašnjim pastirskim kolibama susreću međunarodni šampioni skijaških staza, skijaški klubovi, obitelji, ljubitelji zime i poznate osobe iz čitavog svijeta.  U predjelu Hochzillertal nalaze se gurmanske kolibe „Kristallhütte“ i „Wedelhütte“, koje su višestruko nagrađivane u europskim okvirima. U Hochfügenu je za sve gurmane  obavezan posjet „najvišem“ ekskluzivnom restoranu „Alexander“.

Skijalište Spieljoch

Novost od zime 2017/18 – gondola na Spieljochu

Od prosinca će iz Fügena do skijališta Spieljoch voditi potpuno nova i najmodernija gondola s 10 kabina. Također novouređeni planinski restoran i proširena staza postavljaju nove standarde na Spieljochu. Panoramska žičara GEOLS vodi izravno do ulice Hochfügener Straße, odakle besplatni shuttle bus u par minuta prevozi skijaše u regiju „Hochfügen-Hochzillertal“.

Skijalište Hochzillertal

Skijanje sa sigurnim snijegom na 2.500 metara

Preko 100 savršeno pripremljenih staza, 59 sigurnih i modernih liftova koji vode do 2.500 m, obilan snijeg, besplatni skijaški autobusi između mjesta i postaja u dolini, zaslužni su za to što je skijaška regija „Fügen-Kaltenbach“ prepoznata kao jedna od najatraktivnijih alpskih destinacija sa sigurnim snijegom.

Skijalište Hochfügen

Hochfügen – glavna „faca“ među skijalištima

Tko želi izravno na Hochfügen, najlakše će do tamo stići cestom koja vodi izravno do ulaza u liftove na 1.500 m. Hochfügen posebno vole ljubitelji freeridinga i dubokog snijega. Pod geslom „Zabava, ali pametno“, Hochfügen tijekom čitave zimske sezone nudi pregršt informacija i tečajeva za početnike i napredne, odrasle, djecu i mlade, kako bi svi bili dobro upućeni i mogli na vlastitu odgovornost uživati na skijalištu.