odmor i zabava za cijelu obitelj

Pozivamo vas na zimske radosti u regiji Murau-Kreischberg

06.12.2017 u 09:09

Bionic
Reading

Uzbudljiv zimski odmor vas čeka na destinaciji specijaliziranoj za obitelj

I velike i male u regiji Murau-Kreischberg čeka uzbudljiv i sadržajan zimski odmor. Kreischberg nudi užitak na 42 km savršenih staza. Početnici i profesionalci ovdje će pronaći svoju omiljenu stazu. Freestyleri će doći na svoje u profesionalno vođenom adrenalinskom parku. U „Dječjem svijetu“ s čarobnim tepihom, babyliftom i mini valovitom stazom, malene će osice na skijama kroz igru uživati u zimskim sportovima.

Pitoreskni gradić Murau svakako je vrijedan posjete i zimi. Nakon aktivnog dana na skijaškoj stazi, uputite se u Murau na zimsko istraživanje njegovih srednjovjekovnih uličica.

Zimski krajolik pod debelim snježnim pokrivačem u Murau-Kreischbergu poziva Vas na posjetu. Sa svojom mrežom staza za skijaško trčanje, regija je pravi raj za skijaške trkače. Vođene ture na krpljama, hodanje na skijama, klizanje i sanjkanje  pobrinut će se za nezaboravne trenutke Vašeg odmora. Navečer se opustite i uz kulinarske specijalitete rezimirajte sva uzbuđenja koja ste toga dana doživjeli.

Kreischberg

Kreischberg nudi užitak na 42 km savršeno održavanih staza.

Destinacija specijalizirana za obitelji nudi ne samo najbolju kvalitetu skijaških staza, nego i pravo uzbuđenje na skijama za male i velike. Apsolutna hit cijena očekuje obitelji u razdobljima od  2.-23.12.2017. i od 19.03.-02.04.2018.: kupi li skijašku propusnicu samo jedan roditelj, djeca (do 15 godina) skijaju besplatno!  Zabavu i akciju nudi profesionalno vođeni snježni park na 1900 metara nadmorske visine. Dvije prostrane visinske staze pozivaju na šetnju opuštajućim zimskim krajolikom.  Također Vas očekuju posebni dodatni sadržaji kao što su adrenalinska staza, šuma dinosaura i puno drugih stvari.

Vođena tura na krpljama

Očaravajuće šetnje bijelim pejzažima!

Kristalići snijega sjaje na suncu, tišina se nadvila nad zimsku šumu pod bijelim pokrivačem od svježeg snijega. Regija Murau-Kreischberg nudi savršen teren za šetnje na snježnim krpljama. Krenite na nježno putovanje našim planinskim svijetom i uživajte u spektakularnom pogledu na zanimljive prirodne oblike naše doline i u prekrasnim panoramama.

Vođene ture na krpljama 2. siječnja, 8. veljače i 29. ožujka 2018. Ograničen broj sudionika. Cijena: 20,-EUR po osobi.

Show dobrodošlice na skijaškoj stazi

Show na stazi trenutno je glavni događaj zimskih praznika.

Atmosferu će najprije zagrijati povorka zastava talentiranog pomlatka sportske zajednice Kreischberg. Nakon toga će učitelji skijanja i snowboarda pokazati svoje vještine, uz spektakularne dodatke kao što su skijanje na štulama ili s raketama. Osim spomenutoga, najuzbudljiviji trenutci su skokovi freestylera iz udruženja Kreisch Indios na Big Airu, povorka strojeva za održavanje staza i veliki vatromet. Termine možete pronaći na web stranici ili na www.kreischberg.at

Provjetrite se na skijama

Probajte skijaško trčanje i biatlon

Uživajte u bajkovitim krajolicima i zimskoj idili na 1000 metara nadmorske visine. Jurnite dolinom na skijama po 4 km dugoj stazi klasičnim ili skating stilom. U centru skijaškog trčanja je zajamčena dostatna količina snijega zahvaljujući novopostavljenim snježnim topovima. Ondje se također možete okušati u biatlonu na novom gađalištu, ili pak trčati na skijama u večernjem terminu, pod svjetlima reflektora. Napunite pluća svježim zrakom trčanjem na skijama ili biatlonom, svake subote od 10. prosinca do 4. ožujka od 10 h.

Murli Express zimi

Zabavna vožnja vlakićem Murli Express, besplatna za djecu!

Omiljena vožnja vlakićem Murli Express u mjestu St. Lorenzen am Kreischberg ponovno je moguća i zimi. Vlakić polazi 28. prosinca 2017., 4. siječnja, 8. veljače, 15. veljače, 22. veljače i 29. ožujka  2018., uvijek u 15 h, ispred informacijskog ureda na Kreischbergu. Vožnja traje otprilike 25 minuta i besplatna je.