UVIJEK DRUKČIJA

Zgodna Kosovarka ponovno ima kombinaciju koju bi se rijetki odvažili nositi

12.11.2020 u 13:40

Bionic
Reading

Slavna pjevačica Rita Ora voli eksperimentirati različitim modnim stilovima, a nerijetko je viđamo i u neobičnim outfitima, kakve se mnogi ne bi usudili nositi

Rita Ora često u tim svojim modnim vrludanjima i pogriješi, no čini se da negativne kritike 29-godišnju pjevačicu rođenu na Kosovu nimalo ne brine.

Nakon što se nedavno pojavila u neobičnoj žutoj haljini s detaljima od tila s potpisom poznatog talijanskog dizajnera Gianbattiste Vallija na dodjeli MTV EMA koje su se održale u posebnim uvjetima zbog pandemije, koja je izazvala podijeljene reakcije, pjevačica ponovno ima nesvakidašnji modni izbor.

Na svojem Instagram profilu gdje joj iz dana u dan raste broj obožavatelja, zgodna je vlasnica hitova poput 'Your Song', 'Anywhere' ili 'Let You Love Me', ponovno pokazala svoj nesvakidašnji modni ukus.

  • +4
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Čini se da je kod Rite u posljednje vrijeme proradila i nostalgija, obzirom da je svijet showbizza paralizirala globalna pandemije koronavirusa pa je iz arhive izvukla stajling u svom stilu.

Glazbenica se tako prisjetila jedne fotografije koja je nastala u Parizu prije 'novog normalnog'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Found these.

Objavu dijeli RITA ORA (@ritaora)

Uskočila je u otkačeni baloner od prozirnog PVC-a s otkačenim grafičkim uzorkom 'novinskih stupaca s potpisom kontroverznog dizajnera Johna Galliana i trendi čizme iznad koljena od brušene kakve su već neko vrijeme apsolutni must have među zaljubljenicama u modu.

Ovakvi upečatljivi modeli čizama fantastično se sljubljuju i s minicama od udobnog pletiva ili oversized hoodiecama te jamče zadivljene poglede. Sunčane naočale futurističkog stila zaokružile su ovo neobično modno izdanje slavne glazbenice koja je prije koju godinu gostovala i u Hrvatskoj.

Inače, nedavno su se pojavile glasine o navodnim zarukama lijepe Rite i njezinog novog dečka Romaina Gavrasa budući da se na njezinoj ruci pojavio veliki dijamantni prsten, no glazbenica je i dalje vrlo tajnovita.