ULIČNA MODA

Zgodna brineta privukla je brojne poglede na špici svojim mladenačkim stajlingom za svaku pohvalu

29.10.2020 u 13:10

Bionic
Reading

Tmurni jesenski dani nimalo nisu motivirajući kada je u pitanju svakodnevno sklapanje odjevnih kombinacija, no nekim djevojkama ni loše vrijeme ne može pokvariti viziju. U moru odlično odjevenih Hrvatica koje su prodefilirale zagrebačkom špicom pažnju nam je privukla zgodna brineta koja je poput modne profesionalke vješto spojila trendi komade i zaslužila aplauz

Dobro je poznato da Hrvatice imaju stila, kao i to da religiozno prate događanja na modnoj sceni. Ništa njima ne može promaknuti, što svakodnevno potvrđuju i gradske ulice prepune žena odjevenih u modne trendove od glave do pete. Tportalov fotograf ponovno se našao na 'mjestu zločina' - Cvjetnom trgu, koji je i ovog puta vrvio maestralnim stajlinzima.

Robusne čizme, pleteni prsluci, kožni komadi odjeće, vječni sakoi i brojni drugi modni trendovi teško da su došli do izražaja od naših lijepih Hrvatica koje, ako smijemo primijetiti, paze na svaki detalj.

  • +6
Ulična moda - @street.threadz by Matej Grgić Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @streetthreadz

Bilo je tu nekoliko favorita kada su u pitanju stajlinzi, poput primjerice outfita koje su prošetale ove zgodne djevojke. Svaka u svom stilu isfurale su aktualne komade. Jedna se odlučila za traperice u kombinaciji s kariranom jaknom od flanela, koja ove sezone slovi kao must have komad, dok je njezina prijateljica odlučila staviti noge u prvi plan i pritom se poigrati slojevitim kombinacijama - čipkastom bijelom haljinicom i pletenim prslukom, za kojim trenutno luduju trendseterice, a sve je začinila kulerskim bež čizmama u stilu popularnih martensica.

Odličan potez je i stajling ove Hrvatice koja je kožnu mikro minicu u stilu školarke umirila pomoću predimenzioniranog sakoa, a da detalji itekako čine razliku, brineta je dokazala ovim cool kožnim remenom s tregerima. Ako nas pitate - briljantan potez!

No pobjedu je odnijela ova zgodna brineta jer je još jednom dokazala da je manje zapravo više. Mudro se poslužila bezvremenskim komadima koje je spojila u oku ugodan i trendi stajling. Efektnu traper suknju midi kroja mlađahna ljepotica uskladila je s jednobojnom crnom majicom i s dva itekako popularna modna klasika - bajkerskom jaknom i vječnim bijelim tenisicama. Tako jednostavno, a tako chic!