ULIČNA MODA

Hrvatice su slabe na dizajnerske torbe i tenisice: Na zagrebačkoj špici uočili smo hrpu luksuznih brendova

21.10.2020 u 15:37

Bionic
Reading

Nakon tmurnog tjedna sunce je konačno provirilo, što znači samo jedno - nezaobilazno ispijanje kava na gradskoj špici. Zagrebačka špica vrvila je odlično odjevenim ljepoticama koje su jedva dočekale prošetati suncem obasjanim Cvjetnim trgom svoje jesenske odjevne kombinacije, a mi nismo mogli ne primijetiti kako su Hrvatice slabe na dizajnerske komade

Da je kupovina kvalitetnih dizajnerskih modnih dodataka pametna investicija koja će nam potrajati dugi niz godina Hrvatice vrlo dobro znaju. Haljinice i bluzice koje kupite u trgovini sada su 'in', a već u drugom trenu demode, zahvaljujući brzomijenjajućoj modi koja ne miruje ni sekunde.

Stoga nema potrebe da na komad odjeće koji je u datom trenutku 'in' potrošite cijelu plaću, ali zato dizajnerske torbe nikad ne izlaze iz mode. Da su Hrvatice strastvene kolekcionarke dizajnerskih torbi još su jednom dokazale, prošetavši zagrebačkom špicom, gdje ih je strpljivo čekao naš fotograf.

U moru odlično odjevenih Hrvatica fotograf je zabilježio najbolje od najboljih, a mi smo primijetili kako su Hrvatice spremne potrošiti i nekoliko tisuća kuna na 'torbu koja život znači'. Zatekli smo hrpu torbi s potpisom razvikanih brendova kao što su Louis Vuitton, Gucci, Marc Jacobs i Furla, no nije to sve na što naše žene vole potrošiti novac.

Ako nešto ženu može baciti u trošak više od skupih torbi, onda su to skupe cipele. Donedavno su žene bile spremne izdvojiti prosječnu plaću na štikle, a sada sve više njih mahnito kupuje dizajnerske tenisice koje su postale svojevrsni statusni simbol današnjice.

Jedni od najpopularnih modela svakako su predimenzionirane 'Triple S' tenisice s potpisom modne kuće Balenciaga, kao i klasičan Gucci model koji već nekoliko sezona slovi za jedan od najprodavanijih modela bijelih tenisica.

Zavirite u galeriju i pogledajte sve stajlinge sa zagrebačke špice koje je tportalov fotograf zabilježio svojim objektivom.

  • +7
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz