NEDJELJA U GRADU

Nije mogla proći nezamijećeno: U kombinaciji za večernji izlazak Fani Kerum prošetala splitskom rivom

04.10.2020 u 14:44

Bionic
Reading

Supruga Željka Keruma i majka njegovo troje djece, Fani Kerum, jutros nije mogla proći nezamijećenoj na splitskoj rivi na kojoj je stigla odjevena kao da odlazi u večernji izlazak, a ne na jutarnju nedjeljnu kavu

Iako je rodila troje djece, Fani Kerum itekako pazi na svoju figuru i o njoj vodi puno brige, a sve kako bi bez problema mogla odjenuti bilo kakve modne kombinacije. Ipak, posljednja u kojoj su je snimili fotografi na splitskoj rivi, bila je idealnija za neki izlazak, večeru pa čak i vjenčanje, nego za jutarnju kavu uz more.

Raspuštene kose, Fani Kerum samouvjereno je šetala, skrivajući pogled iza sunčanih naočala koje su na sebi imale prikačenu vezicu od bisera, kako bi ih, kada joj ne trebaju, mogla objesiti oko vrata da ih ne izgubi, a odmah do toga isticale su se predimenzionirane šljašteće naušnice.

  • +2
Fani Kerum Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Crna haljina koja prati liniju tijela, s valovitim dijelovima napravljenim u jarkoružičastoj boji kako bi se prikrili eventualni nedostaci, bila je prikladnija za večernji izlazak, posebice zbog duboko otvorenih leđa. Jarkoružičasti detalj Fani Kerum se očito poprilično sviđa jer je u takvoj boji odjenula i natikače na visoku potpeticu s dvije trake preko stopala, od kojih na jednoj traci stoji kopča od šljaštećih kamenčića.