COUGAR LADIES

Žene koje vole seks i zabavu s mlađim muškarcima

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 01.02.2010 07:52
  • Objavljeno 01.02.2010 u 09:00
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Nova seksualna revolucija koja danas traje najvećim je dijelom rezultat utjecaja filmova i serija. 'Casaul' veze, seks na jednu noć i prijatelji s povlasticama samo su neke od suvremenih 'veza'. Međutim, pod utjecajem sve popularnije serije 'Cougar town' pojavila se nova vrsta muško-ženskih odnosa koja uključuje seks žena u četrdesetima i znatno mlađih muškaraca. Tko su, dakle, 'cougar ladies', odnosno žene pume?
Reuters

Reuters

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Demi Moore jedna je od predstavnica cougar žena


Američki serijal 'Cougar town' u kojemu Courtney Cox glumi seksipilnu, razvedenu ženu u četrdesetima koju zanimaju isključivo puno mlađi muškarci, skrenuo je pažnju na još jedan fenomen u aktualnoj seksualnoj revoluciji. Courtney Cox je žena puma koja je u neprestanoj potrazi za mlađim muškarcima. Naravno, zanima je isključivo seks bez emocija, a ako se koji od mlađahnih ljubavnika nekim slučajem zaljubi, Courtney brzo nestaje iz te priče. Dakle, kao i u ostalim modernim odnosima, naglasak je na seksu i dobroj zabavi, ali bez ikakvih obaveza.

Izraz 'cougar' prvi se puta pojavio na kanadskom oglasniku Cougardate.com, a nakon toga postao je općeprihvaćen kao naziv za žene u četrdesetima koje traže žestoki seks s mlađim muškarcima, tek malo starijima od vlastite djece. Danas postoji i službena definicija 'cougar' žena koja kaže da su to žene u četredesetim godinama života koje sjajno izgledaju, redovito izlaze i seksaju se sa znatno mlađim muškarcima. Iako mnogi misle da su 'cougar' žene uvedene u popularnu kulturu filmom 'Diplomac' i pjesmom 'Mr. Robinson', ipak je riječ o nešto starijoj verziji takvih odnosa. U filmu starija, usamljena i očajna žena traži pažnju i nježnost, ali današnje 'cougar' žene znatno su drukčije.

Kakve su cougar žene?

'Cougar' žene su u svojim četrdesetima, izgledaju odlično, neovisne su i pršte od samopouzdanja. Nisu opterećene biološkim satom s obzirom na to da većina njih već ima djecu, a ne zanimaju ih ni brakovi jer su uglavnom razvedene. Jedna od predstavnica 'cougar' žena svakako je Demi Moore koja je završila u braku sa znatno mlađim Ashtonom Kutcherom. Upravo zbog bračnog vezivanja Demi nije sasvim tipična 'cougar' dama. Prave žene pume ne ostaju dugo u jednoj vezi jer ih zanima samo seks i zabava bez ikakvih obaveza. Mogli bismo reći da su žene pume na neki način žene s muškim mozgom.

Reuters

Reuters

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: -


Za cougar žene seks je dobra zabava
Zašto ih muškarci vole?

Možda je upravo to razlog zbog kojeg ih mlađi muškarci i vole. Nedavno je provedeno i jedno istraživanje koje je pokušalo utvrditi zašto mlađi muškarci vole starije žene. Pokazalo se da ih muškarci vole jer nisu opterećene i previše zahtjevne. Kao i oni, traže dobru zabavu, nisu dosadne, imaju dobrih ideja i s njima stvari teku glatko i lagano. Većina muškaraca koja je bila s nešto starijim ženama izjavila je da nikada nisu imali osjećaj da su to toliko starije žene jer dobro izgledaju, zanimljive su, znaju se zabaviti i odlične su u krevetu.

Cougar žene kao sponzori?
Iako ima onih koji misle da su 'cougar' žene na neki način sponzori mlađih muškaraca, to ipak nije tako. To su žene koje su same radile na svojoj karijeri i same su zaradile novac koji neće olako rasipati. One nisu škrte i znaju darivati svoje partnere, ali ni u kojem slučaju nisu njihovi sponzori. Na prvi znak da muškarac očekuje nešto tako od njih, žene pume odlaze. To su žene koje su prestale slušati sve one koji su im cijeli životi govorili što trebaju raditi i kako se trebaju ponašati. Preuzele su stvari u svoje ruke i odlučile su se zabaviti, u prvome redu seksualno.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi