MINI BOB

Željni ste promjene? Ova šarmantna varijanta najpoželjnije frizure već sad je veliki hit

12.03.2021 u 14:57

Bionic
Reading

Apsolutna vladavina boba nastavlja se i ovoga proljeća i ljeta, a najnovija preslatka varijanta, podvrsta obožavanog francuskog boba osvojit će vas na prvu

Proljeće samo što nije tu, a zaljubljenice u modu znaju da je to idealno vrijeme kad osim osvježenje garderobe poželimo promijeniti i ponešto na sebi.

Ako ste u potrazi za savršenom proljetnom preobrazbom, a spremni ste na šišanje, frizura koja će vas oduševiti će biti veliki hit u mjesecima koji su pred nama.

Riječ je o neodoljivoj varijanti boba koji je već nekoliko sezona hit. Mini bob, predviđaju upućeni u najnovije trendove kad je u pitanju kosa, bit će najpoželjnija frizura ove sezone - kraća i slađa varijanta francuskog boba za kojim su poludjele trendseterice.

Zamislite francuski bob, samo malo kraći i razbarušeniji i već imate najpoželjniji look ove godine, a veliki mu je plus i to što pouzdano skida godine.

  • +2
Taylor LaShae Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ukoliko ste ljubiteljica kratke kose i praktičnih stilova oko kojih se ne treba puno raditi, ovaj mini bob s francuskim šarmom je savršen izbor za vas.

Kosa treba biti ošišana na duljinu do čeljusti i lagano razbarušena, baš kao francuski bob, samo malo kraća.

Što dalje od 'pegle' i uvijača jer se u ovom slučaju traži 'nisam se nimalo potrudila' look i korištenje prirodne strukture kose pa će djevojke i žene s valovitom kosom doći na svoje. Ako možete, kosu pustite da se osuši na zraku nakon pranja ili je kratko osušite sušilom i oblikujte s pjenom ili sprejem s efektom morske vode.

Stiliziranje treba biti što nenametljvije s lagano uvijenim krajevima, te da izgleda što prirodnije, kao da ste tek probudili.

Još jedna prednost ove preslatke frizure, osim što pomlađuje je i to, što ne zahtijeva česte odlaske frizeri (što nije nebitno zbog globalne pandemije), pa i kad malo izraste izgleda neodoljivo.

Trebate li još koji razlog?