KAKO DO BUJNIJIH UVOJAKA

Muči vas tanka i beživotna kosa? Evo nekoliko provjerenih frizura za efekt voluminoznosti

10.03.2021 u 15:14

Bionic
Reading

Ako vas pogled u zrcalo uvijek razočara jer uvijek muku mučite s kosom koja izgleda jadno i bez željenog volumena, postoji nekoliko pouzdanih načina uz pomoć kojih ćete postići efekt bujnije kose

Bez obzira što radili s kosom, nikad niste zadovoljni konačnim rezultatom?

Vrijeme je da ozbiljno razmislite o promjeni imidža jer dobro je poznato kako svaki stajling ukoliko ga ne prati savršena frizura pada u vodu.

  • +5
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: GAMR/SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavne fashionistice poput Suki Waterhouse, Jessica Alba, Olivia Culpo ili Lily Collins, kad je u pitanju njega i stiliziranje kose nikad ništa prepuštaju slučaju te se drže provjerenog stila koji im najbolje odgovara.

Kako bi kosa uvijek izgledala bujno i njegovano, bitno je da je dobro ošišana ovisno o tipu kose, a frizeri savjetuju kako osobe s tankom kosom mogu postići efekt voluminoznije kose.

Ukoliko i vas muči tanka kosa s kojom ne možete ništa, evo nekoliko odličnih ideja ako tragate za proljetnim osvježenjem looka:

Stepenasto ošišana kosa

Popularna slojevito ošišana kosa, tzv. shag čini čuda za volumen. Skratite kosu duljine do ramena i zatražite trenutačno najpopularnije šiške, tzv. 'zavjesa' šiške. Krajeve dodatno uvijte kako bi izgledala življe i bujnije - ova varijanta se zove wavy shag i vrlo je visoko na ljestvici popularnosti.

Klasični bob

Kako bi kosa izgledala bujnije, odvažite se na praktični i bezvremenski bob. Odaberite duljinu do brade - najviše do ključne kosti.

Šarmantni pixie

Pravilo je da što je kosa kraća, to izgleda gušće. Oni koji se ne boje eksperimenata rado će se odlučiti za neodoljivi pixie stil koji je trenutno vrlo popularan u duljoj verziji.

Duboki razdjeljak sa strane

Ponekad je dovoljan mali trik za oblikovanje kose: duboki razdjeljak. Ovako stilizirana kosa odmah izgleda ljepše i bujnije.