KOGA BRIGA JE LI ZDRAVO

Želite seksi noge? Tretirajte ih botoksom!

19.04.2010 u 11:56

Bionic
Reading

Kako doći do seksi nogu? Uz pomoć svemoćnog i sveprisutnog botoksa! To je najnoviji hit u industriji ljepote. Je li zdravo? Za mnoge to nije ni bitno, glavno da je lijepo

Estetskim kirurzima sve više stižu zahtjevi žena da im botoksom 'preurede' noge. Neki to uistinu rade, i to tako da ubrizgavaju velike količine botoksa u noge koji mijenja njihov oblik i mišiće čini izraženijima.

Stručnjaci kažu da su mnoge žene nezadovoljne oblikom svojih nogu te da zato posežu za botoksom. Zlobnici bi rekli ništa čudno s obzirom na to da za preoblikovanje nogu tjelovježbom treba puno truda, napora i vremena, a mnogim se ženama to ne da.

Botoksiranje nogu najpopularnije je među Azijatkinjama koje čeznu za tanjim nogama pa su spremne i na vrlo rizične zahvate. Očito je da kad je ljepota u pitanju, zdravlje i nije toliko bitno.

Stavljanje botoksa u noge vrlo je skup zahvat, jer su potrebne velike količine botoksa. Ipak, na taj se zahvat odlučuje sve više žena. Neki stručnjaci zagovaraju takav način preoblikovanja nogu, jer tvrde da je manje rizičan od operacije. Jesu li u pravu, pokazat će vrijeme.