BOGATO ISKUSTVO

Želite savršeno izgledati za Valentinovo? Catherine Zeta-Jones otkriva kako se našminkati

06.02.2021 u 19:50

Bionic
Reading

Iako zbog pandemije vrijeme uglavnom provodi u vlastitom domu, velška glumica i oskarovka Catherine Zeta-Jones voli održavati glamurozan izgled. Prošloga je ljeta lansirala vlastitu liniju šminke Casa Zeta-Jones pa vrijeme u karanteni krati eksperimentirajući s različitim proizvodima. Svoje spoznaje vrlo rado dijeli, a obožavateljima otkriva kako se savršeno našminkati za nadolazeće Valentinovo

Zeta-Jones kaže da uživa u šminkanju i svaki dan radi na nekom novom izgledu. Crveni tepih joj ne nedostaje koliko je mislila da će nedostajati, ali iz zabave i kod kuće isprobava kombinacije za najglamuroznije trenutke svoga posla.

U razgovoru za časopis People lijepa 51-godišnja glumica kaže kako je maskara obavezan dio iz njene kolekcije koju uvijek mora imati uz sebe.

'Možete ju ležerno nanijeti u jednom sloju ili za dramatičniji efekt u dva do tri sloja. Nikada se ne zgrušnjava i ne zgusne. Daje mi nevjerojatno bujne trepavice, koje ipak ostanu fleksibilne', hvali maskaru iz svoje kolekcije glumica.

Svoje svakodnevno šminkanje, bez obzira na godišnje doba, Zeta-Jones započinje s kremom za sunčanje, potom dodaje malo maskare, pa tuša kojim, osobito ujutro, prikriva podočnjake, te malo sjajila za usne.

  • +4
Catherine Zeta-Jones Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Face to Face / Profimedia

Za Valentinovo će se, kaže, malo više dotjerati nego inače.

'Ipak je Dan zaljubljenih pa ću malo naglasiti oči i zacrveniti usnice', kaže Zeta-Jones koja Valentinovo planira proslaviti sa suprugom Michaelom Douglasom na večeri u vlastitom domu, uz svijeće i lijepu glazbu.

Sa Michaelom, što se šminkanja tiče, ima sreće pa uvijek primijeti kad isproba nešto novo.

'Kaže mi da izgledam nevjerojatno, pametan momak, a sviđa mu se sve od prirodnijeg izgleda za plažu, bez šminke, do otmjenijeg izgleda za crveni tepih', otkriva glumica.

  • +14
Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas Izvor: Profimedia / Autor: Hutchins/face to face / Kathy Hutchins / Profimedia

Za svoju 17-godišnju kći Carys kaže da je prirodno nadarena za šminkanje, a kako se oduvijek s tim zabavlja, šminka se kao profesionalac.

'Šminkamo se međusobno i zaista je zabavno isprobavati različite izglede sa svim tim novim proizvodima. Pokušavam s nekoliko trikova koji mi se prilično sviđaju', kaže Zeta-Jones i dodaje da će o njima više govoriti tijekom predstavljanja svojih proizvoda i besplatnog vodiča za šminkanje, na temu Valentinova, koji će se održati online na talkshop.live u subotu, s početkom u 19 sati (sat iza ponoći po našem vremenu).

'Radujem se što ću predstaviti kozmetičke proizvode koje sam kreirala, ali i tome što ću sa svima razgovarati uživo i čuti njihova razmišljanja o tome što traže od proizvoda za uljepšavanje', kaže Zeta-Jones i dodaje da prema dosadašnjim povratnim informacijama kupci njenih proizvoda najviše vole proizvode koji se jednostavno upotrebljavaju, a daju završni profesionalan izigled.