ZALJUBLJENI KAO PRVOG DANA

Ni nakon 20 godina braka ne nedostaje im romantike: Catherine Zeta-Jones oduševila novom, intimnom fotografijom

06.01.2021 u 11:48

Bionic
Reading

Iako su im životi pod povećalima, svaki njihov korak budno prate obožavatelji cijelog svijeta, a tijekom godina su imali i mnoge uspone i padove, njihov brak ništa ne može poljuljati. Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas u studenom 2020. proslavili su 20. godišnjicu braka, a sudeći po posljednjoj objavi slavne velške glumice, još uvijek ne mogu jedno bez drugoga

Fotografija na kojoj 51-godišnja Velšanka ljubi 25 godina starijeg Amerikanca oduševila je više od 150 tisuća ljudi cijelog svijeta, koji su stisnuli lajk na objavljenu fotografiju Catherine Zeta-Jones.

Nastala uz zalazak sunca, dok se iza njih nazire more, na fotografiji glumica nježno drži rukama lice svog supruga i ljubi njegove usne, ne obazirući se na neobrijanu, sijedu bradu.

Uz to je iskoristila stih Williama Shakespearea: 'Ne mogu pronaći divniji znak ljubavi od ovog poljupca.' Inače, prije dva tjedna Michael Douglas dobio je svoje drugo unuče - nakon trogodišnje Lue Izzy, njegov najstariji sin Cameron Douglas dobio je sa svojom životnom partnericom Viviane Thibe i sina Rydera.

Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones danas spadaju u jedne od najdugovječnijih holivudskih parova, čiji brak traje već 20 godina. U studenom prošle godine obilježili su 20. godišnjicu braka i međusobno si čestitali putem svojih profila na društvenim mrežama.

Tijekom godina proživjeli su mnogobrojne izazove, među kojima su se našle i osobne životne bitke - Michaelu Douglasu dijagnosticiran je rak grla, dok Catherine Zeta-Jones pati od bipolarnog poremećaja. Sve to dovelo je do toga da su se supružnici nakratko i rastali, odnosno započeli odvojeni život, no ubrzo su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.

  • +6
Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas Izvor: Profimedia / Autor: Robyn Beck / AFP / Profimedia