CILJEVI U 2021.

Dala je obećanje: Catherine Zeta-Jones pokazala da drži do svoje riječi

15.01.2021 u 11:26

Bionic
Reading

Baš sve što ima veze s umjetnosti, za velšku glumicu je kao stvoreno. Još uvijek nismo sigurni da li bolje pjeva, pleše ili glumi, a sada bi se svem utome moglo nadodati i sviranje klavira. Upravo se tim svojim posljednjim talentom pohvalila na Instagramu, otkrivši kako je donijela novogodišnju odluku koje se namjerava pridržavati

Donošenje novogodišnjih odluka, osobito u doba kada je svijet zadesila pandemija koronavirusa, a Hrvatsku i potresi, čini se uzaludno, no ne i za velšku glumicu Catherine Zeta-Jones. Ona je i prošle godine dobro promislila na čemu u 2021. godini namjerava poraditi i toga se, barem u siječnju, pridržava.

Uz crno-bijelu snimku nastalu uz skupocjeni starinski klavir postavljen pored prozora i balkona s pogledom koji ostavlja bez riječi, Catherine Zeta-Jones je napisala: 'Držim se odluke za 2021... Prebirat ću više po tipkama! Koji su vaši ciljevi ove godine?'

Iako je jasno vidljivo iz snimke da duži period nije svirala klavir, te da pomalo i griješi u notama, to je nije omelo da odsvira za svoje obožavatelje.

  • +14
Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas Izvor: Profimedia / Autor: Hutchins/face to face / Kathy Hutchins / Profimedia

Inače, osim što je, kako je sada pokazala, talentirana za sviranje klavira, supruga Michaela Douglasa i slavna glumica ima još mnoštvo talenata - izvanredna je glumica koja odlično pjeva i pleše, a u posljednje vrijeme dobra je i u dizajniranju stvari - kozmetike i obuće sa svojim potpisom.