I DALJE SRETNI

Catherine Zeta-Jones objavila fotografiju iz prošlosti: 'S tobom se uvijek smijem'

27.01.2021 u 14:41

Bionic
Reading

U braku s holivudskom legendom Michaelom Douglasom već je 20 godina, no to ne znači da je ljubav među njima nestala. Dapače, velška glumica Catherine Zeta-Jones još je jednom putem svog Instagram profila svom suprugu dala do znanja koliko joj znači

'S tobom se uvijek smijem', napisala je na svom Instagram profilu velška glumica Catherine Zeta-Jones i uz to stavila tek maleni emotikon srca. Uz rečenicu je objavila i crno-bijelu fotografiju nastalu na nekom od crvenih tepiha davnih dana, a na kojem nasmijana pozira sa svojim suprugom Michaelom Douglasom.

U studenom 2020. njih su dvoje proslavili nevjerojatnih 20 godina braka, što je među holivudskim zvijezdama prava rijetkost, a tijekom tih godina, kao kruna njihove ljubavi, njihova se obitelj povećala za dva člana - sina Dylana i kći Carys.

Zanimljivo je da su oboje rođeni na isti dan, 25. rujna, s time da je holivudski glumac Michael Douglas rođen 25 godina prije svoje lijepe supruge. No, ni velika razlika u godinama, kao ni bolesti, među kojima je bio rak grla, koji je dijagnosticiran Douglasu, ali i bipolarni poremećaj Catherine Zeta-Jones, njihovu ljubav nisu poljuljali, iako je bilo kriza.

  • +14
Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas Izvor: Profimedia / Autor: Hutchins/face to face / Kathy Hutchins / Profimedia

Velška glumica tajnu njihovog braka svojedobno je i otkrila: 'Dug je to put, a današnji brakovi pucaju jer sudionici previše lako odustaju. Moraš dati sve od sebe i ne smiješ odustati kada se pojavi prvi problem, jer on sigurno nije i posljednji.'