SVE ZA DOBAR IZGLED

Žrtva mode: Zbog ove je haljine morala unajmiti autobus i pomagače

04.05.2017 u 11:07

Bionic
Reading

Osim po nesvakidašnjoj kreaciji, premijerno izdanje bolivudske glumice Priyanke Chopre na Met Gali ostat će upamćeno i po ovome

'Sigurno ću se onesvijestiti, no to je u redu', prokomentirala je bolivudska glumica Priyanka Chopra svoj premijerni dolazak na bal Met Gala na kojem se pojavila u možda najvećem stvorenom baloneru u službi haljine.

Priyankino izdanje koje potpisuje dizajner Ralph Lauren, kao u slučaju pjevačice Solange, rezultiralo je mnoštvom komičnih reakcija javnosti na društvenim mrežama, a sada su s javnošću podijeljeni manje poznati detalji o nesvakidašnjoj haljini.

  • +4
Haljina Priyanke Chopre Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao što se moglo pretpostaviti s obzirom na šlep gigantskih proporcija, Priyanka je morala angažirati dva asistenta koji su se pobrinuli za to da njezin premijerni dolazak na Met Galu pred mnoštvom okupljenih fotografa prođe bez greške.

Priyanka je također morala unajmiti mini bus kojim se na crveni tepih njujorškog muzeja Metropolitan uputila u pratnji pjevača Nicka Jonasa.

Samo nekoliko trenutaka nakon što se pojavila na crvenom tepihu Priyankina stilistica Cristina Ehrlich u razgovoru s magazinom Women's Wear Daily (WWD) otkrila je kako su došli na ideju stvaranja gigantske baloner-haljine, rekavši da su željeli postići ravnotežu između ženstvenog i odvažnog dojma.

'Ne govorimo o finom nakitu, već o nečemu jačem', spomenula je stilistica prije nego što je pohvalila odabir vintage para čizama, rekavši da je Priyanka na crvenom tepihu izgledala 'kao šefica'. Ova priznata stilistica, koja se za isto događanje pobrinula za izdanje glumice Lene Dunham, Priyankin izgled opisala je kao senzualan, ženstven i elegantan.

'Elegancija je temeljna riječ koju smo koristili kao temu pri stvaranju Priyankina izgleda', zaključila je stilistica.