UŽARILE DRUŠTVENE MREŽE

Zbog ovih su haljina postale predmet ismijavanja

02.05.2017 u 13:28

Bionic
Reading

Zahvaljujući nesvakidašnjim izdanjima u povodu najglamuroznijeg modnog događanja godine, bolivudska glumica Priyanka Chopra i pjevačica Solange Knowles postale su glavna tema na društvenim mrežama

Modna tema ovogodišnjeg bala Met Gala odnosila se na djelo osnivačice brenda Comme des Garçons, japanske dizajnerice Rei Kawakubo.

Tim povodom, bolivudska glumica Priyanka Chopra i sestra slavne Beyonce odlučile su pomaknuti modne granice pojavivši se u haljinama koje izgledom neodoljivo podsjećaju na baloner i pernatu jaknu. Vidjevši spomenute dame na crvenom tepihu Met Gale, javnosti na društvenim mrežama nije trebalo mnogo da uključi maštu i pošteno se našali na njihov račun.

  • +5
Priyanka Chopra i Solange Knowles Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Spremnost na modna riskiranja pjevačica Solange ovaj put dokazala je pojavom u pernatoj jakni u službi svečane haljine s potpisom dizajnera Thoma Brownea. Nesvakidašnjoj haljini dodala je par gležnjača istoimenog dizajnera, čija peta neodoljivo podsjeća na siluetu klizaljki. 

Više od gležnjača javnost je zaintrigirala haljina koju su tako usporedili s madracem na napuhavanje, vrećom za spavanje i jaknom trenera nogometnog kluba Arsenala, Arsena Wengera. 

U odnosu na Solange, bolivudska zvijezda Priyanka Chopra pobrinula se da njezin premijerni hod crvenim tepihom Met Gale ostane itekako upamćen pojavom u gigantskom baloneru u službi svečane haljine. Spomenuta kreacija s potpisom Ralpha Laurena viđena na Priyanki, kao u slučaju Solange, rezultirala je mnoštvom komičnih reakcija javnosti na društvenim mrežama. 

Zaštitna navlaka za automobil ili beduini u pustinji - samo su neki od domišljatih komentara na račun izgleda bolivudske zvijezde na Met Gali.