MODNI UZOR

Zbog Pippe Middleton ove su haljine rasprodane za manje od dva dana

10.05.2017 u 20:32

Bionic
Reading

Poznat je utjecaj princeze Kate Middleton na ekspresnu rasprodaju komada odjeće u kojoj se pojavi, no i njezina mlađa sestra pokazala se kao modna sila

Na temelju povećane prodaje i pretraživanja sličnih odjevnih predmeta koje je nosila Pippa Middleton na online shopping servisu Lyst.co.uk, britanski su modni stručnjaci analizirali njezin utjecaj na ponašanje potrošača, piše Daily Mail.

Apsolutni hit je bijela haljina s detaljima od čipke marke Whistles, u kojoj se Pippa pojavila prošlog srpnja, nakon objave zaruka s financijašem Jamesom Matthewsom.

Haljina naziva Lisa bila je tog tjedna najtraženiji artikl na Lystu, a tijekom srpnja porasla su i pretraživanja 'bijele čipke' za više od 50 posto.

Haljinu kakvu je nosila Pippa 450 prodavača rasprodalo je za samo 24 sata i ona joj je dosad najveći modni hit.

Na drugom mjestu našla se plava čipkasta midi haljina koju potpisuje britanski brend Erdem, u kojoj se Pippa prošlog tjedna u društvu zaručnika pojavila na glamuroznom događanju Para Snow Ball u Londonu.

Haljina imena Heta, nadahnuta japanskom i zapadnjačkom kulturom, prodavala se za 15 tisuća kuna. Nakon što ju je Pippa odjenula, samo dva tjedna prije svog vjenčanja, prodaja joj je porasla 100 posto i rasprodana je za samo 36 sati.

Zanimljivo, čini se da je Britankama važniji Pippin izgled vezan uz zaruke i vjenčanje nego njezin seksipil.

Naime na trećem mjestu našao se crveni bikini brenda ViX u kojem je svoje zanosno tijelo pokazala paparazzima u kolovozu 2015. tijekom boravka na otoku St. Barts.

Potražnja za bikinijem na Lystu porasla je za više od 100 posto, a vrijeme potrebno da se rasproda model koji je Pippa nosila iznosilo je - 72 sata.