SVEČANO IZDANJE

Pippa Middleton uoči vjenčanja zablistala u čipkastoj haljini

05.05.2017 u 10:23

Bionic
Reading

Dva tjedna prije udaje za Jamesa Matthewsa mlađa sestra omiljene britanske princeze pojavila se u javnosti u haljini čija cijena iznosi 15 tisuća kuna

U društvu zaručnika Pippa Middleton uočena je na glamuroznom događanju Para Snow Ball u Londonu, a nosila je plavu čipkastu midi haljinu koju potpisuje britanski brend Erdem, poznat po delikatnom, raskošnom i iznimno elegantnom dizajnu.

Haljina imena Heta iz aktualne resort kolekcije brenda, nadahnute japanskom i zapadnjačkom kulturom, na poseban je način istaknula Pipppinu skladnu liniju, a svjetlucavi detalji na lađa izrezu ovratnika i području struka naglasili su svečan dojam kombinacije.

  • +2
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Spomenutoj haljini, koja se nalazi u prodaji za 15 tisuća kuna, Pippa je dodala štikle identične nijanse, dok se po pitanju modnih dodataka odlučila za decentne naušnice i torbicu clutch srebrnog odsjaja.

Dizajnu britanskog brenda Erdem ne može odoljeti ni Pippina sestra Kate. Početkom godine tako je uočena u cvjetnoj haljini Evita, a u bogatoj modnoj kolekciji ima nekoliko kaputa i haljina za svečana i formalna pojavljivanja s potpisom Erdem.

  • +8
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Novim modnim odabirom Pippa Middleton napravila je značajan odmak od diskretnog, ispoliranog stila po kojem je postala poznata. U odnosu na slavnu sestru i njezina pojavljivanja na glamuroznim događanjima u komadima visoke mode, Pippa Middleton često se može vidjeti u cjenovno pristupačnim brendovima kao što su Temperley i Jenny Packham.