I OTMJENA MAJKA

Ovako su izgledale Kate i Pippa Middleton prije 25 godina

31.01.2017 u 10:40

Bionic
Reading

Kate Middleton kao desetogodišnjakinja vjerojatno nije mislila da će se doista udati za pravog princa i živjeti pravu bajku te da će javnost pratiti svaki njezin korak ili željeti saznati simpatične detalje iz njezina djetinjstva

Upravo su neke od fotografija iz djetinjstva Kate Middleton razgalile javnost, posebno one na kojima je sa sestrom Pippom. Na društvenim mrežama objavljeno je nekoliko fotografija dotjeranih Kate i Pippe kao malenih djeveruša na vjenčanju ujaka Garyja.

Djevojčice nose klasične haljine za pratilje na vjenčanjima i vjenčiće u kosi, a vrlo su slično bile odjevene i slatke djeveruše na Kateinom vjenčanju dok ih je prema oltaru pratila sestra Pippa. Kate već tada ima svoje prepoznatljive crte lica, a majka Carole kratku kosu.

Prije 25 godina cijela je obitelj prisustvovala vjenčanju inače problematičnog ujaka Garyja, poznatog po skandalu s drogama. On u medijima vrlo otvoreno govori o odnosu s kraljevskom obitelji te o tome da su se Kate i princ William s Middletonovima odmarali u njegovoj vili na Ibizi 2006. Gary se ženio dva puta pa su na tom drugom vjenčanju zabilježene fotografije Kate i Pippe u tinejdžerskim godinama. Mlade djevojke šest godina poslije nose duge suknje, sakoe i šešire.