SEKSI I PUTENA

Zbog nje će cure pozelenjeti od zavisti

16.11.2011 u 10:07

Bionic
Reading

Jennifer Love Hewitt izgleda senzacionalno u haljini stiliziranoj poput korzeta, koja je odlično naglasila njezine ženstvene obline. Naime, u super seksi i utegnutom izdanju lijepa glumica pojavila se na premijeri filma 'Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1' i malo je trebalo da zasjeni glavne zvijezde

Prekrasna zelena haljina, u gornjem dijelu obrađena poput korzeta, isticala je njezinu figuru, a struk je naglasio tanki crni remen. Svoj besprijekoran izgled tu je večer zaokružila raspuštenom kosom i vrtoglavo visokim štiklama. Jennifer je poznata po svojoj ljubavi prema malim uskim haljinama koje naglašavaju njezinu liniju i ističu atribute.

Osobito obožava bandage haljine Herve Leger, a tijekom godina skupila je impresivnu kolekciju. Simpatična glumica je zbog svojih oblina bila kritizirana nakon što su je 2007. godine fotografirali u bikiniju, a potom je angažirala osobnog trenera i skinula višak.

Sad ponosno pokazuje svoju putenu,
ženstvenu figuru na kojoj joj može pozavidjeti velik broj žena.

Lijepa glumica za sebe je rekla i da je dobra cura te da misli da će jednog dana biti dobra žena. Želimo joj sreću u pronalasku gospodina pravog.