Jennifer Love Hewitt

Potpuno neprepoznatljiva: Slavna holivudska slatkica obožavatelje je šokirala novom fotografijom

25.02.2023 u 17:38

Bionic
Reading

Jennifer Love Hewitt, apsolutna ikona devedesetih, na svom Instagram profilu objavila je novu fotografiju povodom svog 44. rođendana, a obožavatelji su ostali iznenađeni njezinim izgledom

Posljednjih nekoliko godina Jennifer Love Hewitt povukla se sa filmskog seta, a život podredila obiteljskom životu. Povodom svog 44. rođendana glumica je na Instagramu objavila novi post i fotografiju i pri tome bila gotovo neprepoznatljiva.

'Probudila sam se u 4 sata ujutro i imala sam 44! Duboko sam zahvalna, blagoslovljena, sretna, ponekad nesigurna u vezi sa starenjem, majka tri nevjerojatne bebe, udana za najnevjerojatnijeg, zgodnog muškarca i istinski sam uzbuđena što ću vidjeti što nam ova godina donosi. Osjećam čaroliju u zraku i volim čaroliju. Odlazim na posao...Hvala ti mama što si mi dala život. Tako mi nedostaješ. Završit ću posao, rođendansko slavlje kasnije. PS Atticus je prerano ustao i otpjevao mi sretan rođendan! Srce mi se otopilo. Sada idite i imajte dobar dana.. Rođendan mi je, morate to učiniti!,' napisala je Jennifer na svom Instagramu.

Objavu je popratila i seflijem na kojem pozira u ružičastoj majici, a upravo je ta fotografija podigla prašinu u redovima njezinih obožavatelja. ‘Možda bez šminke, ali ovo nije lice Jennifer love Hewitt koje sam vidio na TV-u 90-ih i 2000-ih. Ovu verziju uopće ne prepoznajem. Poznata mi je samo po imenu', napisao je jedan obožavatelj u odjeljku s komentarima koji je bio ispunjen stotinama ovakvih komentara.

Nije poznato je li Jennifer posegnula za nekim od brojnih estetskih tretmana ili je pak uredila fotografiju filterom. Kako god, mnogi obožavatelji su bili složni u jednom – Jennifer Love Hewitt žarila je i palila 90-ih, a njezin prirodni izgled i široki osmijeh bili su najljepši ukras.

  • +3
Jennifer Love Hewitt Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia