CORY MONTEITH:

Zbog droge sam zamalo umro!

25.06.2011 u 19:36

Bionic
Reading

Kanadski glumac koji u seriji 'Glee' tumači lik raspjevanog srednjoškolca Finna, u intervjuu je priznao da ga je ovisnost o drogama gotovo stajala života

Dvadesetdevetogodišnji glumac Cory Monteith koji u Americi ali i diljem svijeta, uživa veliku popularnost zbog uloge Finna u seriji Glee, priznao je šokantnu istinu. Naime, Monteith je počeo konzumirati alkohol i lake droge već s trinaest godina.

'Bježao sam s nastave kako bih što prije došao do alkohola i marihuane', priznaje glumac, dodajući da je sa šesnaest godina napustio školu nakon što se nije uklopio ni u jednu od ukupno 12 škola koje je pohađao.

Monteith je također otkrio da su njegovi roditelji bili toliko očajni da su vjerovali da će umrijeti od droge. Srećom, kada je navršio devetnaest godina, prijatelji i roditelji nagovorili su ga da se prijavi u kliniku za odvikavanje.

'Počeo sam dobro, međutim, čim sam došao kući, krenulo je sve iznova. Sve se okončalo kada je došlo do toga da sam rođaku pokušao ukrasti novac za drogu, tad sam shvatio da moram prestati', prisjeća se Monteith i napominje da već deset godina živi zdravo i uspješno, bez konzumiranja droge i alkohola.