jesenski tonovi

U potrazi za promjenom: Franka Batelić oduševila novim lookom

09.10.2023 u 17:37

Bionic
Reading

Nakon dugog perioda nošenja tamno smeđe boje kose, popularna članica žirija showa 'Ples sa zvijezdama' odlučila se za nešto novo te frizuru uskladila s tonovima jeseni

Hrvatska pjevačica i poduzetnica Franka Batelić redovito plijeni pozornost modno pogođenim stajlinzima, a sada je obožavatelje oduševila promjenom looka i novom boje kose.

Suprugu bivšeg hrvatskog reprezentativca Vedrana Ćorluke prije samo dva dana imali smo prilike vidjeti u 'starom' stilu - tamno smeđe kose svezane u rep te u elegantnoj kombinaciji bijele košulje i trendi traperica širokih nogavica.

  • +4
Franka Batelić Izvor: Cropix / Autor: Josip Moler

Danas je zablistala s novom frizurom koja je, kao što je sama istaknula, rezultat želje za promjenom te u skladu s tonom jeseni.

Naravno, uslijedio je niz komplimenata ispod fotografije na kojoj Franka pozira u automobilu, noseći sunčane naočale, ruž u neutralnim tonovima te novu frizuru stiliziranu u raspuštene valove.

Istaknula je i kako je ruž dio njene kolekcije šminke koju je pokrenula prije nekoliko mjeseci u sklopu svog beauty brenda, čime je odlučno krenula i u poduzetničke vode.