MODERNA OAZA

Zavirite u stan Chrisa Hemswortha s kojeg puca nevjerojatan pogled na cijeli Manhattan

05.01.2020 u 17:52

Bionic
Reading

Chris Hemsworth, australska glumačka zvijezda, nedavno se iz Los Angelesa doselio u New York sa suprugom Elsom Pataky. Iskeširao je nešto više od 80 milijuna kuna za luksuzno opremljen stan s kojeg puca pogled na cijeli Manhattan i dio Brooklyna

Glumac Chris Hemsworth prije nekoliko je tjedana iz Los Angelesa gdje je obitavao proteklih godina radeći u Hollywoodu, doselio na istočnu obalu SAD-a.

Njegovo odredište bio je New York gdje od sada živi s voljenom suprugom Elsom Pataky i troje zajedničke djece.

Za svoj novi dom u donjem dijelu Manhattana u četvrti zvanoj Financial District Hemsworth je iskeširao nešto više od 80 milijuna kuna.

  • +6
Stan Chrisa Hemswortha Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Luksuzno opremljen stan u jednoj od najviših zgrada Manhattana prostire se na čak 330 kvadrata te iz njega puca nevjerojatan pogled. S gotovo svih strana stana pogled puca na Manhattan te dio Brooklyna jer se nekretnina nalazi u neposrednoj blizini poznatog Brooklyn mosta.

Staklene stijene omogućuju besprijekoran pogled ali i daju posebne vizure cijelom stanu. U skladu s eksterijerom, interijer odiše modernim dizajnom i skupocjenim komadima namještaja.

Prevladavaju čiste i stroge plohe te bijela boja, mramor i nekoliko metalnih detalja. Stan je dizajnirao danski arhitekt Thomas Juul-Hansen.