VILA U KALIFORNIJI

Moderno zdanje: Ovako izgleda novi raskošni dom samozatajnog holivudskog para

28.12.2019 u 18:21

Bionic
Reading

Leighton Meester, zvijezda 'Tračerice' i njezin suprug, također glumac Adam Brody, počastili su se nedavno luksuznim zdanjem, vilom smještenom u Los Angelesu

Radi se o modernom zdanju osmišljenom do posljednjih detalja za koji su iskeširali oko 6.5 milijuna dolara, a smješten je u ekskluzivnom dijelu Los Angelesa pod nazivom Pacific Palisades.

  • +8
Dom Leighton Meester i Adama Brodyja Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Slavni par koji svoj privatni život drži daleko daleko od očiju javnosti, odlučio se za impresivnu građevinu s bazenom i prekrasnom okućnicom.

Riječ je o modernom zdanju s pet spavaćih soba i šest kupaonica, a vila ima i veliku dnevnu sobu sa zidanim kaminom te nekoliko velikih pomičnih staklenih vrata koja vode u vrt. Osim toga nova rezidencija obitelji Brody-Meester ima i blagovaonicu za goste, moderno opremeljenu kuhinju i prostranu terasu s očaravajućim pogledom na Tihi ocean.

Iako su u braku od 2014., zvijezde hit serija 'Tračerica' i 'The O.C.' rijetko se kad pojavljuju u javnosti, a u kolovozu 2015. postali su roditelji djevojčice Arlo Day Brody.

Par je skupa od 2011. no svoj privatni život brižljivo čuvaju od medija.

Leighton koja je odrasla u problematičnoj obitelji bez oca i s majkom s kriminalnim dosjeom nerijetko je naglašavala da će biti najsretnija kad osnuje svoju obitelj pa svoju privatnost štiti od javnosti.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Toni Cetinski, Bruno Petković, Goran Grgić, Peđa Grbin…