NOĆ U PRITVORU

Zašto je bila uhićena Reese Witherspoon?

22.04.2013 u 09:43

Bionic
Reading

Zbog nasilničkog ponašanja i opiranja policajcima koji su zaustavili njezinog supruga Jima Totha zbog vožnje u pijanom stanju slavna je glumica provela noć u policiji. Kad je pitala policajca zna li tko je ona, odgovorio joj je da on to ne mora znati

Reese Witherspoon uhićena je u Atlanti u petak navečer zbog nasilničkog ponašanja i odupiranja naredbama policajaca, piše Daily Mail. U pritvoru je završila zajedno sa suprugom Jamesom Tothom, kojem je u krvi izmjerena nedopuštena količina alkohola.

Njihov je automobil zaustavila policija i dok je njezin suprug testiran na količinu alkohola, Reese je upozorena da ostane u vozilu, no u izvještajima se tvrdi da je kroz prozor počela vikati kako ne vjeruje da je policajac koji je zaustavio bračni par pravi policajac.

'Rekao sam gospođi Witherspoon da sjedne i bude mirna.'

No kad su Totha vezali lisicama, majka troje djece izjurila je iz automobila i rekla policajcu da je ona američka državljanka te da ima pravo stajati na američkom tlu. Kako se opirala verbalnim naredbama, morala je biti uhićena.

Toth je navodno pokušao smiriti svoju histeričnu ženu.

'Gospođa Witherspoon me pitala znam li njezino ime. Odgovorio sam joj: 'Ne, ja u ovom trenutku ne moram znati vaše ime.' Gospođa Witherspoon je tada izjavila: 'Saznat ćeš tko sam ja. Bit ćeš na vijestima.' Rekao sam gospođi Witherspoon da je to dobro.'

Reese i Toth su pušteni uz jamčevinu tijekom noći, a prije toga su pozirali za policijsku evidenciju. Reese, koja je trenutno brineta, snimljena je s pogledom prema dolje i blagim smiješkom na licu.

Njihovo saslušanje održat će se u ponedjeljak ujutro na Općinskom sudu u Atlanti, no ne očekuje se da će se par pojaviti pred sucem, već će najvjerojatnije preko odvjetnika zatražiti odgodu. Obitelj trenutno boravi u Atlanti u kojoj Reese snima novi film 'Good Lie'.