ISPLATIT ĆE VAM SE

Zašto biste ovo trebali isprobati za vrijeme seksa?

06.10.2013 u 08:18

Bionic
Reading

Dnevna rutina uzima svoj danak u spavaćoj sobi. No dobra je vijest da ima lijeka, a prva pomoć stiže u obliku seksi pomagala

Na sam spomen upotrebe seksualnih igrački mnogi će reagirati obrambeno, uz napomenu da oni nisu perverzni. Međutim, seksualne igračke nisu nužno perverzne - možete ih shvatiti kao pomagala koja će vratiti žar u vaš seksualni život.

Svijeće i mirisna ulja
Ne bi li bilo divno istodobno doživjeti opuštanje i vruću seksualnu atmosferu? Umjesto svjetla, upalite svijeće, uzmite eterično ulje i masirajte se. Činite to polako i uživajte u svakom dodiru. Kad to jednom probate, nećete moći prestati. Ove predmete možete pronaći u gotovo svakoj trgovini i zapravo spadaju u osnovna seksi pomagala.

Marama ili šal, odnosno – povez za oči

Spremite ga negdje blizu kreveta, da se nađe pri ruci, a odaberite, primjerice, svileni, koji će nježno prianjati uz oči. Seksualne igrice s povezom za oči itekako će podići atmosferu u vašoj spavaćoj sobi. Kada prekrijete oči, razbudit ćete ostala osjetila. Dakle, povez za oči jedna je od stvari koje morate imati u spavaćoj sobi.

Lisice
Lisice su najbolji odabir za igrice dominacije, a partneri se mogu izmjenjivati u ulozi podčinjenoga. I jedna i druga uloga donosi iznimno zadovoljstvo. Ako vam se lisice čine pregrubima, možete uzeti satenski ili svileni rubac. Što god odaberete, svakako ćete unijeti uzbuđenje u seksualni život. Lisice ili rubac spremite u ladicu, pored poveza za oči.

Pernati predmeti
Perje je idealno za nježne seksualne igrice. Prepustite se maznoj terapiji uz pomoć perja, jer njime možete nježno prelaziti preko tijela svoje bolje polovice. Dodir perja iznimno je senzualan i bez sumnje će pobuditi želju kod oba partnera. Upravo zato treba pronaći mjesto u vašoj spavaćoj sobi.

Seksi štivo
Ako niste znali, erotska knjiga može biti puno zanimljivija od erotskog filma. Zašto? Zato što nema ništa senzualnije od toga da vam vaša bolja polovica čita vruće doživljaje nekih drugih ljudi. Probudit će vam se sva osjetila, pa ćete i sami poželjeti kreirati vlastitu priču. Ne morate čitati cijela poglavlja, tek nekoliko odlomaka bit će dovoljno. Neka se erotska knjiga nađe na vašem noćnom ormariću.