može li bolje?

Zara ima savršene balerinke za proljeće: Srebrne i udobne, izgledaju poput luksuznih sandala na petu

20.02.2023 u 12:32

Bionic
Reading

Zara je lansirala srebrne balerinke koje djeluju luksuzno, a taj model već je stekao popriličan broj obožavatelja. Savršene za chic street style izgled, ove balerinke obećavaju sjajne stajlinge

Ako se pita dizajnere popularnog high street brenda Zara, proljeće itekako može početi, a za to godišnje doba imaju ključne modne komade. Jedan od njih svakako su balerinke, no ne bilo kakve. Ove sezone Zara iz rukava vadi pravu modnu poslasticu - srebrni model balerinki špic vrha, koje uz to izgledaju kao štikle. Može li bolje? Teško, a modni stručnjaci predviđaju da će se ovaj model rasprodati u tren oka.

U novoj eri Zare sve je moguće. Od kolekcija koje su kreirali Kaia Gerber ili Narciso Rodríguez do nakita koji izgleda kao da ga potpisuje modna kuća Schiaparelli i skijaške kolekcije koja je dostojna šetnje Saint Moritzom.

Sve veći broj obožavatelja smatra kako se Zara s vremenom sve više odmiče od etikete low cost tvrtke u pogledu cijena, ali i kvalitete dizajna. I dok modni znalci razmatraju je li Zara na putu da se približi više luksuzu nego pristupačnoj modi, popularni high street brend pokazuje da je sposoban kreirati dizajne za modnu pistu po pristupačnim cijenama. Posljednji stil u tom nizu su srebrne balerinke za kojima se street style već pomamio.

Uzimajući u obzir da su metalik boje ove sezone vrlo trendi, a da su balerinke baš svake sezone, bez obzira na trendove, prave zvijezde, ove cipele imaju sve predispozicije postati vrući hit i jedan od najpoželjnijih komada.

Osim toga, onima koji modu imaju u malom prstu nije promaknulo kako su se u Milanu pojavljivale Pradine kitten sandale u identičnoj srebrnoj boji i koje su vrlo brzo postale predmetom žudnje.

  • +46
Street style izdanja u Kopenhagenu Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia