samo za najhrabrije

Svi su se pomamili za izazovnim kombinezonima: Obožavaju ih slavne ljepotice, a sad i Zara ima svoju verziju

15.02.2023 u 10:40

  • +3

Kylie Jenner

Izvor: Profimedia / Autor: REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / THEREALSPW / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

U dvodijelnoj varijanti Zara je u svoje proljetne prijedloge uvrstila komad riskantne, ali itekako laskave siluete. Ovaj hit sezone već smo imali prilike vidjeti na Chiari Ferragni i Kylie Jenner, a u narednim mjesecima viđat ćemo ga još češće

U modnom proljeću pred nama bit će sve ili ništa. Nakon šarolike i poprilično hrabre modne zime proljeće se nastavlja u istom tonu, a 'goli' trend ostaje prisutan i dolaskom ljepšeg vremena. Imali smo ga prilike već vidjeti na proljetnim modnim pistama kada su ga brendovi poput Akrisa, Burberryja, Philosophy di Lorenzo Serafini i Rodarte uvrstili u svoje prijedloge za novu sezonu.

No u ovom slučaju nije riječ o bilo kakvom kroju, već o kombinezonima uskih silueta načinjenim od crne čipke koji na tijelu postaju poput druge kože, nalik tetovaži.

Senzualna, ne baš diskretna, ali vrlo lijepa silueta zauzela je svoje mjesto na pisti brojnih stranih modnih brendova, ali i ormare 'it' djevojaka i influencerica kao što su Chiara Ferragni i Kylie Jenner, a odjenula ga je i naša Severina. Popularnost ovog kombinezona potvrđuje i ulazak u high street redove.

Tako se među Zarinim novitetima nalaze dva komada koja mogu dobro funkcionirati odvojeno, ali zajedno daju poseban efekt. Sastoje se od crnih čipkastih hlača u stilu tajica i bodija s okruglim izrezom i dugim rukavima te s ovalnim izrezom s prednje strane.

  • +9
Severina u varaždinskoj Areni Izvor: Promo fotografije / Autor: MATEA SMOLČIĆ SENČAR I DARIO HORVAT