kraljica stila

To samo ona može: Uz bajkovitu dizajnersku haljinu Kate Middleton nosi Zarine naušnice od 16 eura

20.02.2023 u 11:31

Bionic
Reading

Princ William i Kate Middleton vratili su se na crveni tepih BAFTA-e i to su učini na kraljevski način. Kate je i ovog puta oduševila prekrasnim stajlingom kojim je kombinirala dizajnersku haljinu i nakit iz popularnog high street brenda

Princ i princeza od Walesa vratili su se na crveni tepih dodjele BAFTA nagrada prvi put nakon 2020. Kate Middleton pokazala je eleganciju, minimalizam i stil u punom sjaju. 41-godišnja princeza od Walesa oduševila je u bijeloj haljini u londonskom Royal Festival Hallu, a stajling začinila jednim upečatljivim i cjenovno itekako pristupačnim komadom.

Noseći haljinu na jedno ramenom dizajnerskog potpisa Alexandera McQueena, buduća britanska kraljica izgledala itekako glamurozno u pratnji svog supruga, 40-godišnjeg princa Williama, koji je predsjednik Britanske akademije za filmsku i televizijsku umjetnost.

Kate je odjenula istu haljinu koju je nosila na dodjeli BAFTA nagrada 2019., a kreacija je od tada doživjela neke stilske i vrlo efektne promjene. Stajling je zaokružila vrlo efektnim dugačkim baršunastim, opernim rukavicama Cornelia James, a od detalja je odabrala zlatne naušnice koje je pronašla ni više ni manje nego u Zari, popularnom high street dućanu.

Metalne viseće naušnice u obliku cvjetova s apliciranim štrasom, učvršćene su iglicom i leptir osiguračem, a radi se o pristupačnom komadu čija cijena iznosi 15,95 eura.

Haljinom na jedno rame, uskom u gornjem dijelu te lepršavom u donjem te sa naušnicama u obliku cvijeta Kate je itekako vješto utjelovila sjaj zlatnog doba Hollywooda. Našla se tu i mala clutch torbica, također iz kolekcije kuće Alexander McQueen, a po pitanju cipala i ovog puta je ostala vjerna brendu Aquazzura.

  • +10
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: JAMES WHATLING / THE MEGA AGENCY / DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA