bezvremenski dizajn

Ultimativni hit iz Zare: Laskava i vječna pencil suknja koja se u tren oka transformira u haljinu

23.01.2023 u 13:38

Bionic
Reading

High street brend Zara omiljeno je odredište trendeseterica i ljubitelje trendova, a novim modelom midi suknje koja se u tren oka transformira u party haljinu zasigurno će oduševiti mnoge

Kada Zara dizajnira sjajan odjevni komad koji se može jednako dobro nositi na dva načina i još k tome s cijenom koja ne prelazi 13 eura, pitanje je – kako odoljeti? Naime, Zara je u svoju ponudu uvrstila bezvremenski i super bazni komad koji je isplativ, ne samo cijenom, već činjenica da se zahvaljujući svojoj jednostavnosti može nositi na tisuću različitih načina.

Riječ je o crnoj midi suknji koju je Inditexova perjanica lansirao u svojoj novoj kolekciju - odjevnom predmetu minimalističkog stila koji nikada ne izlazi iz mode i s kojim se bez puno truda može kreirati beskonačan broj različitih odjevnih kombinacija, od kojih je svaka laskavija od prethodne.

Nema sumnje, pencil suknja visokog struka koja odlično oblikuje figuru i optički sužava struk nesumnjivo je nezaobilazan dio svakog ormara. Iako izgleda sjajno nošena u svom izvornom obliku, modne profesionalke, poput Lile Grace Moss, modela i kćeri kultne Kate Moss, nose je vrlo efektno u obliku kratke haljine bez naramenice, kao stvorene za bilo koji party.

  • +2
Zara x Irina Shayk Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Upravo je ovo dokaz kako su basic komad itekako cijenjeni dio garderobe koji se lako prilagođava, transformira i nadopunjuje najrazličitije stajlinge. Uz to, ovaj komad spaja dva najobičnija, a opet tako bezvremenska i vječna modna predmeta – pencil suknju, nosivu kao dio poslovnog ili super chic looku, te tuba haljinu, neprolaznim hitom na zabavama.