PLANETARNA KRETANJA

Započinje razdoblje u kojemu će diplomacija, pregovori i kompromisi biti od koristi svim horoskopskim znakovima

07.09.2019 u 15:42

Bionic
Reading

Donosimo vam pregled planetarnih kretanja do kraja rujna, s naglaskom na najvažnije položaje planeta po znakovima

U prvoj polovici mjeseca prevladava zemljani element zahvaljujući Suncu, Merkuru, Veneri i Marsu u Djevici, Saturnu i Plutonu u Jarcu, a Uranu u Biku. Zemljane energije ulijevaju vam jak osjećaj dužnosti i odgovornosti. Isplatit će vam se ambicija i upornost.

U četvrtak 12. rujna Mars u Djevici naći će se u negativnom odnosu prema Jupiteru u Strijelcu. Kanite li započeti novi profesionalni ili privatni projekt, postavite razumne, a to znači umjerene ciljeve.

U subotu 14. rujna ukazat će se pun Mjesec u Ribama uslijed opozicije sa Suncem u Djevici. Ova će Mjesečeva mijena donijeti sreću i priznanja velikodušnima, darežljivima i požrtvovnima, dakle onima koji služe drugima.

Istog dana Merkur i Venera ulaze u Vagu, dajući astrološkom ozračju primjesu zračnih energija. Ovim planetarnim selidbama započinje razdoblje u kojemu će diplomacija, pregovori i kompromisi donositi korist u svim tipovima odnosa. S druge strane, primjena sile i zapovijedanje dovodit će do otpora.

U srijedu 18. rujna Saturn u Jarcu ponovno kreće naprijed nakon četiri i pol mjeseca retrogradnog kretanja. Iako od polovice mjeseca utjecaj zemlje pomalo popušta, Saturnov prelazak u direktno kretanje navest će mnoge na ozbiljnije shvaćanje života. Pod njegovim utjecajem obratit ćete više pozornosti na svoju karijeru i društveni status, a samodisciplina će postati jedna od najcjenjenijih osobina.

  • +3
Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969. Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

U ponedjeljak 23. rujna Sunce ulazi u Vagu donoseći prevagu zračnoj energiji nad zemljanom. Sunce, Merkur i Venera u prvom jesenjem znaku donose povoljnije okolnosti, bolje raspoloženje i viši imunitet Vagama, Blizancima, Vodenjacima, Lavovima i Strijelcima.

  • +12
Jennifer Lopez je Lavica, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia/Mega Agency / Autor: EliotPress/Mega

Pod mladim Mjesecom u Vagi 28. rujna porast će izgledi za rađanje nove veze. Izjavite ljubav, ponudite brak ili bar zakažite sastanak s nekim tko vam se sviđa! Istovremeno nastupa povoljan trenutak za otkrivanje ili razvoj stvaralačkih stremljenja.