VRIJEME ZA SREĐIVANJE STVARI

U vladavini Djevice bacite se na spremanje i čišćenje, a suzbijte sklonost kritici

24.08.2019 u 08:07

Bionic
Reading

Ulazak Sunca u znak Djevice 23. kolovoza otvara vrata razdoblja kao stvorenog za veliko pospremanje u svakom pogledu. Ne samo vlastitog doma, već i svega ostalog gdje treba uvesti reda, od mijenjanja loših navika i prehrane do usvajanja zdravijeg načina života

Zahvaljujući Suncu u Djevici razvit ćete dobro oko za detalje. Postat ćete izuzetno svjesni i najmanjeg nereda ili nečeg što nije onako kako bi trebalo biti i osjetiti potrebu da promijenite takvo stanje stvari.

Srećom, imat ćete dovoljno motivacije da ta potreba ne ostane samo na mislima i riječima, već da se pretoči u djela. Dodatno će vas obradovati sposobnost uspješnog organiziranja, popravljanja i poboljšavanja svega što treba u vašem životnom okružju.

Vladavina Djevice povoljno je razdoblje za posao i obrazovanje. Mnogi će imati potrebu dovršiti započeto na najučinkovitiji i najtemeljitiji način. Zbog projekata na kojima rade neće im biti problem ostajati nakon radnog vremena ili naručiti dostavu i nastaviti raditi kad ostali odu na ručak. Trud neće biti uzaludan.

Napokon, neće vam biti teško odraditi dosadne zadatke koje ste dugo odgađali, niti odvojiti vrijeme za održavanje alata kojim se služite u poslu, bilo da je riječ o bušilici, kliještama ili računalu koje dugo niste dubinski očistili (da, zato sporije radi).

Pod utjecajem Djevice mnogi će postati skloniji kritici, no nastojite suzbiti taj poriv. Umjesto da im nalazite dlaku u jajetu, pohvalite zaposlenike, suradnike ili članove obitelji zbog onog dobrog što su učinili. Pohvala motivira, kritika uglavnom razdražuje i stvara otpor.

Budući da je Djevica povezana s liječenjem i higijenom, pravo je vrijeme da obratite više pozornosti zdravlju. Bilo da je riječ o redovnoj tjelovježbi, zdravom doručku, promjeni prehrambenih i životnih navika, odlasku na sistematski pregled te uzimanju vitamina i minerala, u sljedećih mjesec dana možete puno učiniti za svoje zdravlje.

U tom će vam smislu Sunce u Djevici dati povoljan vjetar u leđa i potaknuti vas da učinite ono što ste možda odavno trebali kako bi vam život bio kvalitetniji. Vladavina Djevice trajat će do 22. rujna, a najviše će pogodovati Bikovima, Jarcima, Rakovima, Škorpionima i samim Djevicama.