Charlotte Casiraghi

Zanosna unuka Grace Kelly ima savršen ljetni stajling, a uz njega nosi i najpoželjnije sandale sezone

17.08.2022 u 10:47

Bionic
Reading

St. Tropez, mondeno francusko ljetovalište i ovog ljeta vrvi poznatim licima, a na ovoj atraktivnoj lokaciji odmara i lijepa unuka holivudske ikone Grace Kelly. I dok Charlotte Casiraghi uživa u odmoru i usput i nadahnjuje svojim ležernim stajlingom koji će obožavati ljubiteljice klasičnog i bezvremenskog stila

Nije još puno ostalo do kraja ljeta, ali to ne znači da preostalo vrijeme ne ne možemo iskoristiti do zadnjeg dana i uživati u slaganju stilskih kombinacija. Kći Caroline od Monaka i unuka slavne Grace Kelly, astavlja uživati ​​u odmoru u Saint Tropezu sa suprugom i djecom nakon što je s majkom i braćom i sestrama prisustvovala 66. po redu Bala ruža te se može pohvaliti besprijekornim stilom i bezvremenskim outfitom za plažu. Name, 35-godišnja Charlotte pokazala je modnu kombinaciju koju baš svakog ljeta furaju obožavateljice klasičnog stila.

Za savršen dan na plaži, Charlotte se odlučila za mornarski look kojeg su činila tri vječna, basic odjevna komada koji se svakako zaslužuju svije mjesto u ljetnoj garderobi - prugasta košulja , bijele kratke hlačice i natikače. Bez nepotrebnog kompliciranja, jednostavna i udobna kombinacija koja nudi udobnost, bez gubitka željene doze elegancije.

Prugasta košulja postala je jedan od najmodernijih klasičnih, ljetnih odjevnih predmeta, predstavljajući nepogrešiv izbor za bilo koju kombinaciju i prigodu. Za stajling koji baš nikada ne iznevjerim Charlotte je odabrala prugastu košulja u različitim nijansama plave iz nove kolekcije Vanesse Bruno s dugim rukavima od 100 posti pamučne tkanine, što je čini odličnim izborom za visoke temperature.

S košuljom su se odlično složile bijele klasične kratke hlačice, a stajling je zaokružila smeđim sandalama s logom Hermèsa. Klasik među klasicima koji, osim što je super udoban, vrlo je nosiv i vrlo lako se kombinira što ga čini jednim od najpopularnijim izborima po pitanju ljetne obuće među utjecajnim celebrityjima.

  • +6
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia

Dodaci koje je Charlotte odabrala također su bili pun pogodak za ovu priliku. Crne sunčane naočale i svijetlosmeđa torba od rafije izbor su s kojim je nemoguće pogriješiti. Ovaj stajling još je jedan u nizu koji daje jasan primjer i objašnjava zašto je Charlotte postala jedna od najvećih ikona u modnoj industriji današnjice, kao Chanelova ambasadorica.