OTKRILA DA JE LEZBIJKA

'Zahvalna sam na svojoj modernoj obitelji'

03.12.2013 u 10:55

Bionic
Reading

Nakon što je javno objavila da je gay, zvijezda 'Moderne obitelji' Maria Bello objavila je na Twitteru fotografiju s djevojkom Clare Munn i bivšim dečkom Danom McDermottom

Ovo je jedna velika sretna (moderna) obitelj! Tako bi se barem moglo iščitati iz fotografije koju je glumica Maria Bello objavila na društvenoj mreži, a na kojoj se nalaze ona, njezina djevojka Clara, bivši dečko Dan i njihov 12-godišnji sin Jackson, a neizostavna je činjenica kako su svi zagrljeni i ostavljaju dojam vrlo sretne obitelji.

Nakon njezinog članka koji je objavljen u New York Timesu u petak, 29. studenog, putem kojega je prvi put izašla u javnost s priznanjem, sada je objavila i fotografiju. 'Zahvalna sam na svojoj modernoj obitelji', napisala je 46-godišnja glumica.


'Jackov otac Dan uvijek će biti moj partner, jer imamo predivnog sina. Dan je najbolji otac i najdivniji čovjek kojeg znam', napisala je.

U tekstu objavljenom u New York Timesu opisala je kako joj je najteže to bilo reći sinu.

'Jackson me pitao jesam li trenutačno u romantičnoj vezi. Rekla sam - s Clare. Pogledao me, a meni se činilo da je to trajalo cijelu vječnost, i onda mi poklonio velik, topao osmijeh.

Mama, ljubav je ljubav, bez obzira što si' - rekao mi je. Užasno ga volim zbog toga! 'Ali, Jack, malo me strah. kad sam bila mlađa, ljudi su te osuđivali ako si u vezi s osobom istog spola, a isto čine i danas. Tako da nisam sigurna kako se nositi s time.' Ali otkrit ćemo to zajedno', napisala je Maria Bello.