NOVI TRENDOVI

Zabava u povodu razvoda braka

05.06.2009 u 09:07

Bionic
Reading

Nekada su žene slavile rođendane, mature, diplome, zaruke, svadbe i rođenje djeteta, a danas slave razvod. Čini se, naime, da proslava završetka braka postaje novi način zabave za moderne žene

Nakon završetka njezina trogodišnjeg braka, Jo Wallace odlučila je priču završiti sa stilom i prirediti zabavu. Pozvala je deset najbližih prijateljica koje su za proslavu morale odjenuti vjenčanice. Srećom, haljine su kupljene putem eBaya za svega 15 funti, pa je zabava u povodu razvoda bila znatno jeftinija od vjenčanja koje je Jo koštalo 30 tisuća funti.

'Znam da sve ovo izgleda pomalo čudno; odabrale smo vjenčanice jer znamo da nisu nimalo primjerene trenutku, ali smo se baš htjele našaliti na vlastiti račun', pojasnila je Jo. Kako kaže, zabava je bila njezin način tugovanja zbog bračnoga neuspjeha.

'Većina ljudi koja se razvedu uglavnom budu utučeni i mjesecima hodaju kao duhovi. Ja sam odlučila da to tako kod mene neće biti. Odlučila sam proslaviti razvod jer je to za mene novi početak', ispričala je svježe razvedena Jo.
Jo je bila tri godine u braku sa suprugom Jamesom. Imali su veličanstvenu svadbu u country klubu, ali vrlo brzo nakon vjenčanja počelo je neslaganje među njima. 'Žao mi je što nismo uspjeli održati naš brak, ali ako već ne ide, bolje je da se razvedemo. Olakotna je okolnost što nemamo djece', istaknula je Jo.

Iako njezin bivši suprug nije sretan zbog razvoda, Jo je s njim ostala u prijateljskim odnosima. 'Čak sam ga i pozvala na zabavu kao počasnog gosta. Nije htio doći, ali nam je poželio dobar provod', priznala je mlada Britanka. Kaže da razvod nije planirala, ali se jednostavno dogodio. 'Vraćam se na tržište. Ne bih imala ništa protiv još jednog velikog vjenčanja ako nađem pravog muškarca. Sad ću dobro gledati i paziti da bude onaj pravi', rekla je Jo Wallace.