STILSKI ODMAK

Za prestižnu dodjelu učinila je iznimku: Jennifer Aniston oduševila u svjetlucavoj haljini

25.02.2024 u 14:02

Bionic
Reading

Od 90-ih godina zvijezda 'Prijatelja' vjerna je modnom minimalizmu kojeg na crvenom tepihu nerijetko ističe elegantnim kreacijama crne boje. Od ove provjerene formule ove subote odlučila je napraviti odmak na jubilarnoj dodjeli Nagrada udruženja glumaca u Los Angelesu

Nova sezona nagrada u Hollywoodu, koja će idućeg mjeseca kulminirati dodjelom Oscara, ove subote protekla je u znaku jubilarne, 30. dodjele nagrada SAG u Los Angelesu.

Više od dobitnika i gubitnika večeri, pažnju javnosti standardno su privukli modni odabiri poznatih dama.

  • +29
30. SAG Awards Izvor: Profimedia / Autor: FATI SADOU/ABACAPRESS.COM / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Holivudska miljenica Jennifer Aniston za dodjelu je napravila iznenađujuću promjenu stila. Umjesto crne kreacije, za kakvima najčešće poseže, zvijezda 'Prijatelja' odlučila je igrati na kartu elegancije i seksepila u presijavajućoj haljini srebrne boje.

Sa dubokim V-izrezom dekoltea, visokim prorezom u donjem dijelu i tankim naramenicama, haljinu na Aniston potpisuje modna kuća Celine, a u glavnom fokusu ponovno se našla njezina nova, značajno kraća frizura.

  • +5
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Jeffrey Mayer/MPI / Capital pictures / Profimedia

S modernom verzijom kultne 'Rachel' frizure, Aniston je debitirala početkom siječnja na novoj dodjeli Zlatnih globusa, započinjući novu godinu sa svježim izgledom.

'Radujte se, nije u crnom!', prokomentirao je jedan obožavatelj njezin glamurozni look na popularnom Instagram profilu Check the Tag, dok je drugi dodao: 'Poslušala nas je, ovo nije crna haljina'.

Na novoj dodjeli Nagrada udruženja glumaca u Hollywoodu, Aniston je pripala čast uručiti nagradu za životno djelo glazbenoj divi i glumačkoj kolegici Barbri Streisand, a ovogodišnja ceremonija mogla se uživo pratiti na Netflixu.

30. SAG Awards Izvor: Profimedia / Autor: Robyn BECK / AFP / Profimedia