margot robbie

Najljepša holivudska plavuša i figura pješčanog sata koja je sve oborila s nogu

19.02.2024 u 12:29

  • +9

Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: DAVE HOGAN/HOGAN MEDIA/SHUTTERST / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / ZUMAPRESS.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / CAT MORLEY / AVALON / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Mnogi su se pitali hoće li stil Margot Robbie tijekom sezone dodjele nagrada biti u ružičastom barbie stilu. No, kada je najljepša plavuša stigla na crveni tepih povodom dodjele nagrada BAFTA, svi su zaboravili na Barbie, a svi pogledu su bili usmjereni prema Margot

Margot Robbie prošetala je crvenim tepihom na dodjeli nagrada BAFTA 2024. noseći zadivljujuću, custom Giorgio Armani Privé dizajn, haljinu izrađenu od crne i blijedoružičaste tkanine.

Haljina bez naramenica gotovo je u potpunosti bila prekrivena svjetlucavim crnim šljokicama - s iznimkom sjajne, satenske ružičaste siluete u sredini koja je počinjala točno ispod poprsja i sezala sve do poda.

Gornji, središnji dio haljine sa srcolikim izrezom, bio je nalik na steznik, a poseban detalj činile su košarice na prsima prekrivene crnim, presijavajućim šljokicama. Haljine se nakon toga nastavljala vrlo usko do struka, snažno ga naglašavajući, a zatim preko bokova sežući sve do poda.

Kombinacija kontrastne crne i nježne ružičaste stvorila je sjajni naglasak na Margotinu siluetu, a ovaj uski kroj haljine kreirao je figuru pješčanog sata. Kako bi dodala malo drame i više luksuza, Robbie je uparila haljinu s dugim crnim baršunastim rukavicama i crnim upečatljivim naušnicama s velikim dijamantima.

Margot je na crvenom tepihu pozirala sa suprugom Tomom Ackerleyem, a par, vidno dobro raspoložen se zaljubljeno smješkao i hihotao pred kamerama. A dok je Margot blistala u još jednom Barbie inspiriranom stajlingu, Tom je nosio je klasični crni smoking i leptir mašnu.

slavne dame su blistale

Glamur i elegancija: Pogledajte predivne haljine s prestižne dodjele filmskih nagrada

Pogledaj galeriju