na crvenom tepihu

Jennifer Aniston je kraljica elegancije, no ovog puta svi su gledali u njezinu novu frizuru

08.01.2024 u 09:41

  • +7

Jennifer Aniston

Izvor: Profimedia / Autor: Lisa O'Connor/AFF-USA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Ovogodišnja dodjela Zlatnih globusa crveni tepih ispunila je holivudskom sjajem i glamurom, a Jennifer Aniston zablistala je u svom prepoznatljivom, minimalističkom i bezvremenskom stilu koji je upotpunila novom frizurom koja se njezinim obožavateljima učinila vrlo poznatom

Omiljena glumica i zvijezda kultne serije 'Prijatelji', 54-godišnja Jennifer Aniston izgledala je fantastično na svečanoj dodjeli Zlatnih globusa. Na crveni tepih je stigla u crnoj haljini s potpisom Dolce & Gabbana izrađene po narudžbi samo za nju. Besprijekorno elegantna haljina bez naramenica imala je pripijeni gornji dio u obliku srcolikog steznika i laskavu suknju sa suptilno svjetlucavim detaljima u obliku slojevitih kapica. Što se tiče dodataka, glumica se i tu držala jednostavnosti te je nosila samo viseće naušnice i prsten.

Baš kao u uvijek, Jennifer je ovog puta igrala na kartu vječne elegancije i minimalizma i još jednom oduševila izgledom koji nevjerojatno uspješno odolijeva godinama i promjenjivim trendovima.

FILMSKA Nagrada

Ovakav sjaj i glamur dugo se nije vidio: Pogledajte najljepše haljine s dodjele Zlatnih globusa

Pogledaj galeriju

No, osim sjajne haljine i besprijekorne linije obožavatelji su primijetili još nešto – mnogima je za oko zapela Jenniferina frizura. Na crveni tepih Jennifer je stigla s raspuštenom kosom, a prepoznatljivi plavi pramenovi opušteno su joj padali oko lica. No na ovom glamuroznom događaju kakav se dulje vremena nije vidio u Hollywodu Jennifer je pokazala nešto kraću frizuru no inače, a plava kosa sezala joj je tik do ramena.

S kosom do ramena i razdjeljkom na stranu Aniston je učinila veliki povrataka, a njezin frizura obožavatelje je odmah podsjetila na frizuru koja je postao mega popularna zbog uloge Rachel Green koju je tumačila u 90-ima, toliko da je odmah prozvana 'The Rachel' frizurom.

Iako je na crveni tepih donijela besprijekoran glamur, Jennifer i njezin 'The Morning Show' na dodjeli nagrada ove godine nisu bili prepoznati, unatoč tome što je njezina uloga Alexe Levy Apple TV+ seriji zaradila pohvale i 2020. i 2022. A glumica koja je tijekom karijere osvojila pet nagrada Zlatni globus i odnijela pobjedu 2003. s 'Prijateljima' svojim stilom se baš uvijek ističe na crvenom tepihu.

  • +17
Zlatni globus 2024. - dobitnici Izvor: Profimedia / Autor: Amy Sussman / Getty images / Profimedia