LJEPOTICA U PLAVOM

Ovako je Anne Hathaway odala počast kultnoj sceni iz filma 'Vrag nosi Pradu'

25.02.2024 u 13:02

Bionic
Reading

Slavna oskarovka na jubilarnoj dodjeli nagrada SAG ove subote odlučila je na poseban način odati počast svojoj kultnoj komediji 'Vrag nosi Pradu' iz 2006. godine

Nakon uživanja u prvim redovima revija na milanskom Tjednu mode, 41- godišnja glumica ubrzo se pridružila vojsci kolegica na novoj, jubilarnoj dodjeli nagrada SAG u Los Angelesu.

  • +29
30. SAG Awards Izvor: Profimedia / Autor: FATI SADOU/ABACAPRESS.COM / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Tim povodom zablistala je u efektnoj haljini brenda Atelier Versace, iz kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2015. godine, sa otvorenim ramenima i detaljem velike metalne kopče u formi remena.

Osim krojem ova kreacija isticala se bojom, točnije cerulean nijansom plave koja, u slučaju Hathaway, nosi posebno značenje.

Dajući izjavu za Hollywood Reporter, Hathaway je potvrdila da je njezin večernji look za dodjelu stvoren u čast sada već kultne scene i stilske lekcije koju je u filmu 'Vrag nosi Prada' dobila od urednice magazina 'Runway' Mirande Priestly (Meryl Streep).

U ulozi Andree Sachs, Hathaway se podsmjehnula na izjavu Mirandine pomoćnice o dva remena slične plave boje koja su 'tako različita'.

The Devil Wears Prada (3/5) Movie CLIP - Stuff (2006) HD Izvor: Društvene mreže / Autor: Movieclips

Na njezinu reakciju Priestly (Meryl Streep) reagirala je epskim govorom o različitim nijansama plave - uključujući plavu i tirkiznu.

Hathaway, koja je u spomenutoj sceni nosila plavi džemper s rasprodaje, Priestley je rekla da ono što ne zna je da taj džemper 'nije samo plav, nije tirkizan, nije ultramarin, već cerulean nijanse plave'.

Ovaj modni trenutak postao je utoliko bolji kada se Hathaway na dodjeli susrela s kolegicama iz danas kultne komedije 'Vrag nosi Pradu', s kojima se tijekom svečane ceremonije pojavila i na pozornici.

Glamurozni look zaokružila je srebrnim štiklama i torbicom clutch, a posebno istaknula 'zmijskim' nakitom brenda Bulgari za koji, poput glumačke kolegice Zendaye, nastupa u ulozi zaštitnog lica.

  • +8
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher for SA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tijekom dodjele nagrada, koja se prenosila uživo na Netflixu, Hathaway je izašla na pozornicu sa svojim kolegicama iz filma 'Vrag nosi Pradu', Meryl Streep i Emily Blunt, kako bi objavile nominirane u kategoriji 'najboljeg muškog glumca u humorističnoj seriji', koja je dodijeljena zvijezdi serije 'The Bear', glumcu Jeremyju Allenu Whiteu.

30. SAG Awards Izvor: Profimedia / Autor: Robyn BECK / AFP / Profimedia