petica iz stila

Za nju su godine samo broj: Rođendanski stajling Sandre Bullock osvaja na prvi pogled

30.07.2018 u 12:17

Bionic
Reading

Sandra Bullock proslavila je 54. rođendan u društvu dečka, fotografa Bryana Randalla, i svoje dvoje djece, Louisa Bardoa i Laile, u popularnom restoranu na Beverly Hillsu. Iako godinu dana mudrija, slavnoj glumici bi na mladolikom izgledu pozavidjele brojne mlađe kolegice, a mada je već duboko zakoračila u pedesete, lijepa brineta još jednom je dokazala da su godine samo broj

Jedna od najljepših žena u Hollywoodu, glumica Sandra Bullock proslavila je 54. rođendan u društvu najmilijih - dečka Bryana Randalla i djece Louisa Bardoa i Laile, koje je glumica posvojila nakon razvoda s bivšim suprugom Jessejem Jamesom. Zvijezda filmova 'Cura na zadatku', 'Specijalne agentice' i 'Prisila na brak' uživala je u intimnoj obiteljskoj večeri u poznatom restoranu na Beverly Hillsu, a za tu priliku je odjenula elegantan i trendi stajling koji zaslužuje čistu peticu, barem ako se nas pita.

Cvjetna midi haljina na kopčanje s potpisom modne kuće Proenza Schouler lijepoj je glumici pristajala kao salivena, a upravo su haljine ovog kroja i uzorka najtraženiji ljetni odabir mnogih trendseterica. Kada se ovakva kreacija začini seksi potpeticama, kao što je svoj stajling glumica upotpunila decentnim crnim sandalama na petu s potpisom Stuarta Weitzmana, rezultat je nepogrešiva odjevna kombinacija, idealna za večernji izlazak.

  • +8
Sandra Bullock Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U nedavnom intervjuu za magazin InStyle glumica je progovorila o majčinstvu koje ju je posebno obogatilo kada je posvojila danas osmogodišnjeg sina Louisa te dvije godine mlađu kćerkicu Lailu, kao i o odnosu s fotografom kojeg je upoznala prije tri godine.

'Bryan je brižan i vrlo nježan. Djeci je on broj jedan, dok ja dolazim nakon njega, no razumijem ih jer ipak je on taj koji je duhovitiji i koji ima bolji odnos s njima', izjavila je tada holivudska filmašica.

  • +2
Sandra Bullock i Bryan Randall Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia