EMOTIVAN RAZGOVOR

Sandra Bullock otvoreno o majčinstvu i vezi sa zgodnim fotografom

03.05.2018 u 11:12

Bionic
Reading

Uspješna filmska glumica koja rijetko govori o privatnom životu i ljubavi, u svom posljednjem intervjuu progovorila je o nekim vrlo osobnim stvarima. Osim majčinstva i života nakon razvoda, Sandra Bullock prisjetila se i teškog djetinjstva, otkrivši da je bila zlostavljana

Sandru Bullock uskoro ćemo moći gledati u njezinu novom filmskom projektu 'Ocean's 8' gdje glumi uz bok još nekim velikim imenima kao što su Cate Blanchett, Anne Hathaway, ali i pjevačica Rihanna. Zato se Bullock našla na naslovnici novog izdanja magazina InStyle, kada je između ostalog napravila i veliki, dugo iščekivani intervju.

U njemu je progovorila o nekim stvarima koje su je godinama mučile, a najviše se orijentirala na majčinstvo koje ju je posebno obogatilo kada je posvojila danas osmogodišnjeg sina Louisa te dvije godine mlađu kćerkicu Lailu.

Lijepa glumica tijekom razgovora o posvajanju čak je i zaplakala i istaknula kako je posebno emotivna oko te tematike.

'Ne volim da mi ljudi govore što sve mogu napraviti sa svojim tijelom, sve dok u isto to vrijeme nisu zbrinuta sva djeca koja nemaju dom i roditelje ili su zlostavljana i napuštena. Također me smeta kada takvu djecu nazivaju posvojena djeca, trebalo bi ih nazivati našom djecom', objasnila je Bullock, koja svoje dvoje djece odgaja s dugogodišnjim partnerom Bryanom Randallom.

  • +4
Sandra Bullock Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sandra se u razgovoru dotaknula i osobnosti svoje djece kazavši: 'Lou je jako osjetljiv. Nekad ga iz milja zovem svojim 78-godišnjim sinom. Mudar je i jako ljubazan prema svima. Sve to uočila sam još kad su mi ga predali. S druge strane Laila je pravi borac, to je i razlog zašto je danas ovdje. Nije dopustila da itko ubije njezin duh. To dijete postići će mnogo toga u životu i donijeti velike promjene.'

53-godišnja glumica osvrnula se i na aktualnu temu seksualnog zlostavljanja, te pokret Time's Up koje su osnovale sve žene koje su iskusile bilo kakav oblik nasilja. Upravo Sandra donirala je organizaciji pola milijuna dolara. Ovoga puta objasnila je kako je to učinila jer je i sama kao tinejdžer bila izložena uznemiravanju.

  • +3
Sandra Bullock Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Lako je dati novac ljudima koji su toliko hrabri i odlučni da naprave neke promjene po tom pitanju. Ovaj pokret nije isključivo vezan za glumice, već za sve samohrane majke koje su bile zlostavljane ili izložene nasilju. Naša obveza je pomoći takvim ženama. Mogu slobodno reći da ne postoji osoba koja nije iskusila neku vrstu nasilja ili barem poznaje nekoga tko je. I meni se dogodilo isto kada sam imala 16 godina. Jednostavno to te ostavi paraliziranom, i na koncu je žrtva ta koja osjeća sram, a ne napadač', kazala je slavna brineta, a zatim prešla na nešto ljepše teme.

Svog današnjeg partnera, fotografa Bryana upoznala je prije tri godine, brzo nakon bolnog razvoda od bivšeg supruga Jessea Jamesa te za njega ima samo riječi hvale.

'Bryan je brižan i vrlo nježan. Djeci je on broj jedan dok ja dolazim nakon njega, no razumijem ih jer ipak je on taj koji je humorističniji i koji ih bolje tretira', zaključila je holivudska filmašica.