PLIJENI SEKSEPILOM

Godine joj ne mogu ništa: Kada se pojavila Sandra Bullock, svi su pali u drugi plan

14.06.2018 u 12:41

Bionic
Reading

Na londonskoj premijeri filma 'Oceanovih 8' glavne zvijezde ovog dugo očekivanog kriminalističkog trilera bile su u centru pažnje, no za razliku od svojih kolegica koje se nisu proslavile izborom stajlinga, glumica Sandra Bullock očitala je modnu lekciju iz stila i sve prisutne ostavila bez daha svojim mladolikim izgledom

Iako će uskoro proslaviti 54. rođendan, glumica Sandra Bullock izgleda kao da nije ostarjela ni dana otkako smo ju prije 18 godina gledali u popularnoj komediji 'Cura na zadatku'. Da su godine samo broj, lijepa glumica je još jednom potvrdila zablistavši na premijeri filma 'Oceanovih 8' u Londonu.

Ruku pod ruku s kolegicama Anne Hathaway, Sarah Paulson, Cate Blanchett, Helenom Bonham Carter, Mindy Kaling, Awkwafinom i Rihannom, s kojima glumi u najnovijem kriminalističkom trileru na koji je potrošeno 70 milijuna dolara, slavna glumica je pozirala na crvenom tepihu ispred londonskog kina Cineworld, no da nije bilo Sandre, teško da bi ova super osmorka izgledala super, barem kada je odabir stajlinga u pitanju.

  • +20
Europska premijera filma 'Oceanovih 8' Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Za razliku od svojih kolegica koje su ovog puta modno podbacile, lijepa brineta bila je na visini zadatka. Zvijezda 'Prisile na brak' zablistala je na crvenom tepihu u spektakularnom šljokičastom kombinezonu visoko rezanih nogavica u stilu culottica i dubljeg dekoltea, s potpisom Zuhaira Murada, čija cijena iznosi oko 57.600 kuna.

Profinjen, ženstven i istovremeno seksi stajling slavna ljepotica upotpunila je jednostavnim crnim sandalama na petu s remenčićem koji se veže oko gležnja i naušnicama omiljene holivudske dizajnerice nakita Lorraine Schwartz.

Premijera filma 'Oceanovih 8' u Londonu Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube