Naprosto blista

Senzacionalni stajlinzi: Sandri Bullock sjajno stoji najpoželjnija krpica ove sezone

24.05.2018 u 13:08

Bionic
Reading

Omiljena glumica Sandra Bullock ovih dana ima pune ruke posla oko promocije novog filma 'Ocean's 8', a njezini su modni odabiri ostavili sve bez daha

U spin-offu filmskog hita 'Ocean's 11' Sandra igra Debbie Ocean, sestru Dannyja Oceana kojeg je tumačio George Clooney.

Sandra kojoj bi rijetko tko dao 53 godine, zablistala je na crvenom tepihu pokazavši kako sa svojih 53 godine može bez problema zasjeniti i puno mlađe showbizzerice.

  • +6
Sandra Bullock Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Slavna glumica prošetala je nekoliko cool kombinacija, a najviše su pozitivnih ocjena dobili ove sezone vrlo moderni kombinezoni koji su naglasili njezinu zavidnu figuru.

Crni kombinezon (Yigal Azrouel) koji je upotpunila s efektnim sandalama ukrašenim kamenčićima (LeSilla), bio je zasigurno jedan od najefektnijih outfita Sandre Bullock, a asimetrični kombinezon u upečatljivoj zelenoj boji komplimentirao je njezinom tenu i boji kose.

Ništa manje seksi nije bila ni haljina s dubokim dekolteom načinjena od sjajne tkanine za koju je Sandra dobila bezbroj komplimenata.

Osim Sandre, na premijeri filma pridružile su joj se i kolegice Cate Blanchette i Anne Hathaway.

Premda je izgledala poput prave filmske dive, u jednom ranijem intervjuu zvijezda filma 'Ocean's 8' koju je magazin People proglasio najljepšom ženom na svijetu 2015, otkrila je kako nije osoba koja pršti samopouzdanjem na crvenom tepihu.

  • +13
Sandra Bullock Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Ne osjećam se sigurno na takvim događanjima. Tad pokušavam pokrenuti svoju unutarnju Beyoncé', kaže.

  • +4
Sandra Bullock Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se na ovogodišnjoj dodjeli Oscara prezentirajući jednu od nagrada našalila kako bi svjetlost trebala biti prigušenija kako bi izgledala mlađe, glumica kaže da nije tužna što je sve starija jer uživa gledajući svoju djecu Louisa i Lailu kako odrastaju.

  • +7
Sandra Bullock i Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Želim da odrastaju puni nade, zahvalni, zdravi, dobri i da se osjećaju sigurnima', dodala je.