SUNCE I MERKUR U BLIZANCIMA

Vrijeme je za zabavu i kreativnost, a najviše će profitirati Blizanci, Vage, Vodenjaci, Ovnovi i Lavovi

03.06.2018 u 15:37

Bionic
Reading

Ovo će obradovati pripadnike Blizanaca, Vage, Vodenjaka, Ovna i Lava: do 12. lipnja vladat će snažna blizanačka energija zahvaljujući prisustvu Sunca i Merkura u Blizancima

Dok Sunce i Merkur prolaze kroz spomenuti znak, vaš je um iznimno aktivan. Ideje pršte sa svih strana i naprosto vape da budu zabilježene ili raspravljene. Osobito vas zanimaju najnovije vijesti, a glasine i tračevi šire se brzinom munje.

Ljudi su sad druželjubiviji, opušteniji i duhovitiji, skloniji zbijanju šala i vični različitim dosjetkama. Um će vam biti inventivniji pa će tako svjetlo dana ugledati sjajni aforizmi, a svijetom se pronijeti i mnogobrojne šaljive igre riječi i zagonetke.

Spontano ćete se okupljati, baviti se društvenim igrama, neobavezno čavrljati i uživati u trenutku. Svi želite imati što više slobodnog vremena i obilje prilika i mogućnosti za razonodu. Trenutni utjecaj Sunca i Merkura posebno je značajan za umnu aktivnost, medije i promet.

Razdoblje je iznimno povoljno za novinare i pisce čija su specijalnost kraće forme, ali dobro će ići i drugima koji se bave bilo kojim oblikom komunikacije. Glazbenici će stvarati zarazne melodije, znanstvenici dolaziti do novih važnih otkrića, aktivisti lakše okupljati pristalice, a studenti upijati nova znanja.

No, ako je gradivo dosadno, potražit ćete poticajnije sadržaje na smartfonu ili u mašti. Isto vrijedi i za monotone filmove, knjige i konverzacije. Samo nešto zanimljivo može spriječiti lutanje vaše pozornosti.

Originalne ideje do kojih dođete lako bi mogle ostati na razini fantazije. Sve vam je zanimljivo na teoretskoj razini, ali ćete brzo odustajati od ostvarenja planova ako zahtijevaju puno posla ili odricanja. Merkur će 12. lipnja ući u mirniji znak Raka, dok će ga Sunce slijediti 21. lipnja.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia