SUOČITE SE S PROBLEMIMA

Ovim je horoskopskim znakovima teško ostvariti ljubav na duge staze

  • Autor: V.I.
  • Zadnja izmjena 05.05.2018 19:03
  • Objavljeno 05.05.2018 u 19:03
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zdrav i dugoročan ljubavni odnos može ostvariti svatko tko to uistinu želi, no nekim horoskopskim znakovima zbog njihovih osobina to malo teže polazi za rukom. Stoga ovaj tekst nemojte shvatiti kao upozorenje s kim se ne treba upuštati u ljubavni odnos, nego kao priliku za poboljšanje kako biste stvorili preduvjete za zdravu i dugoročnu ljubav

Nitko se sa svojim horoskopskim znakom ne može u potpunosti poistovjetiti i ako ste rođeni u znaku kojemu je teže ostvariti ljubav na duge staze, to ne mora značiti da ste nesposobni ostvariti takvu ljubav.

Nije ni problem ako vas takva ljubav uopće ne zanima, bez obzira na horoskopski znak, ali ako se želite prepustiti dugoročnom ljubavnom odnosu i biti predani svom partneru, spoznaja o nekim kritičnim osobinama vašeg znaka mogla bi vam pomoći prevladati sukobe koje ljubavni život neminovno nosi.

Ovan

Samodopadljivi Ovnovi skloni su sebe uvijek stavljati na prvo mjesto, a to nije poželjna osobina za nekoga tko želi skladnu vezu. Ovnovima je velik problem sagledati stvari iz perspektive njihovog partnera, a postizanje kompromisa im je izvor frustracija. Ne posvete li ovome veliku pažnju, njihova veza lako može zapasti u nevolje i teško mogu očekivati dugotrajan ljubavni odnos.

No ako želi ljubav na duge staze, Ovan itekako može pokazati zrelost, odgovornost i brižnost. Samo treba osvijestiti da je onaj s kim je u vezi njegov partner, a ne netko tko ih sputava u životu.

  • +35
  • +32

Poznati Ovnovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelac

Kao 'slobodni strijelci' i glavne lutalice zodijaka, Strijelci nisu baš oduševljeni dugoročnim ljubavnim odnosima. Štoviše, alergični su i na samu spoznaju da su u vezi, a bez obzira koliko ta osoba bila divna, oni će uvijek biti u potrazi za nečim nepoznatim. No mnogi Strijelci ne shvaćaju da, ako to žele, mogu istovremeno imati jedno i drugo.

Želi li dugotrajnu ljubav, Strijelac mora shvatiti da jednako zabavno može biti i istraživanje neotkrivenih teritorija u društvu partnera. Na partnerstvo treba gledati kao na priliku za širenje perspektive. Dvije glave pametnije su od jedne i Strijelac bi sa svojim pustolovnim partnerom mogao puno više otkriti.

  • +34
  • +31

Poznati Strijelci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjak

Kao još jedan znak zaljubljen u svoju slobodu i neovisnost, buntovni Vodenjak ima poteškoće s bilo čim dugoročnim. Kad osjete da su im u vezi krila potkresana, Vodenjaci će otići i zatvoriti se u svoj svijet. Opravdavat će to tek potrebom da neko vrijeme budu sami i svoj čin neće objašnjavati, a to bi moglo jako smetati njihovim partnerima i biti prepreka u vezi.

Kao i kod Strijelaca, želi li zdrav i dugotrajan ljubavni odnos, Vodenjak samo treba promijeniti način razmišljanja i odnos s partnerom gledati kao put do više slobode. S nekim uz sebe imat će više slobode, ali na drugačiji način. Kao dio para osjećat će se jači i preuzimati veće rizike pa će imati hrabrosti pokrenuti vlastiti posao, otkrivati nove krajeve svijeta ili istražiti svoje skrivene talente.

  • +19
  • +16

Poznati Vodenjaci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!