odličan hobi

Vrijeme je za šivanje uz vrhunske SINGER šivaće mašine

17.03.2021 u 10:30

Bionic
Reading

Koliko ste puta pomislili da je upravo sada vrijeme da krenete sa svojim kreacijama i ostali obeshrabreni jer niste znali kako se određeni materijal tretira, kako se izrađuje kroj za npr. suknju ili kako uopće započeti? Znamo da sigurno imate mnogo upitnika iznad glave, ali smo uvjereni da ćete uz SINGER šivaće mašine vrlo brzo prevladati svaki izazov

Vještina šivanja ima mnogobrojne prednosti. Ne samo da ćete moći razviti svoj jedinstveni stil i sašiti si haljinu kakvu ste oduvijek željeli ali nigdje u dućanima niste mogli pronaći kroj koji bi vam savršeno pristajao, nego ćete i uštedjeti. Šivanje po mjeri je obično vrlo skupo, a dobri krojač i su često i prenatrpani poslom pa svoju željenu haljinu morate dugo čekati… Ne morate više bacati novce na klasična potkraćivanja i sitne prepravke. Sve to i još mnogo više biste mogli sami. Osim toga, šivanjem možete razviti prekrasan hobi koji će vam postati nova najdraža psihoterapija, gdje ćete zaboraviti na sve brige i probleme i prepustiti se mašti, a tko zna, možda i krene vaša samostalna karijera kao profesionalnog krojača što može donijeti i zaradu.

Prije samog početka šivanja vrlo je važno odabrati kvalitetan i odgovarajući šivaći stroj na kojem ćete šivati. Kako na tržištu postoji veči broj šivaćih mašina važno je da odaberete jednostavniji model ako ste početnik, a opet dovoljno prilagodljiv i napredan da na njemu možete šivati i kad ćete krenuti šivati ozbiljnije materijale. Zbog svoje dugogodišnje tradicije koja traje preko 165 godina i kvalitete sa SINGER šivaćom mašinom ne možeš pogriješiti. U nastavku vam donosimo nekoliko modela Singer mašina, po trenutno akcijskim cijenama.

Singer Start 1306 - savršena za početnike i rekreativce!

Ovaj šivaći stroj nudi vam niz praktičnih značajki, s osnovnim i dekorativnim šavovima. Stroj je dizajniran da bude nevjerojatno izdržljiv, s čvrstom metalnom konstrukcijom za teške uvjete rada koji podržava vaše majstorske kreacije! Ima 6 programa šivanja koje možete koristiti za različite projekte i materijale. Moći ćete postaviti različite materijale (čak i više slojeva deblje tkanine) ispod stopice i učiniti vaše šavove profesionalnim rezultatima.

Singer M2105 - idealna je za početnike

Šivaća mašina Singer M2105 idealna je za početnike, ali u njoj mogu uživati i već iskusni kreativci. Šivaća mašina ima 8 programa šivanja i omogućuje niz mogućnosti, bilo da se radi o šivanju modernih komada, predložaka, dekora za kućanstvo ili dekorativnih predmeta. Također, automatska izrada rupica za gumbe u četiri koraka, ‘slobodna ruka’ koja omogućuje lak pristup manžetama, okovratnicima, rubovima hlača i drugim teško dostupnim mjestima, te ugrađeni spremnik koji osigurava lak pristup uključenom priboru neke su od prednosti ove šivaće mašine. Niska cijena ove mašine ne znači manju kvalitetu, nego je cilj bio osigurati kvalitetnu mašinu koju si svaki korisnik može priuštiti.

Singer M3205 - ostavlja bez daha!

Jedna od fantastičnih šivaćih mašina svakako je Singer M3205 uz koju možete sašiti širok raspon tkanina, od prozirnog do rastezljivog materijala, do trapera i ostalog. Ova šivaća mašina ima 23 programa šivanja, a to su osnovni, dekorativni i rastezljivi šavovi za široki raspon varijacija šivanja. A da bi šivanje bilo još lakše možete vrlo jednostavno odabrati bod koji će odgovarati potrebnoj namjeni, a pomoću podesive duljine boda lako je sprječavanje nabiranja svakog tipa tkanine. Sustav za podesivu zategnutost osigurava postojanu kvalitetu šavova koju god vrstu tkanine koristili. Također, automatska izrada rupica za gumbe u četiri koraka, ‘slobodna ruka’ koja omogućuje lak pristup manžetama, okovratnicima, rubovima hlača i drugim teško dostupnim mjestima, te ugrađeni spremnik koji osigurava lak pristup uključenom priboru neke su od prednosti ove šivaće mašine. Čvrsta unutrašnja potpora drži sve mehanizme a ugrađena ručka za prenošenje omogućava lakši transport. Šivanje nikad nije bilo jednostavnije.

Prošle godine nismo imali previše prilika za pokazati našu kreativnu stranu u odabiru modnih kreacija, no nadamo se da će 2021. godina biti pogodnija što se tiče svakodnevnih druženja. Stoga ostanite u trendu uz SINGER šivaće mašine koje su i danas pojam za mašine koje rade bez greške. Od 01.03. i do 11.04.2021 (ili do isteka zalihe) SINGER START 1306 možete nabaviti po akcijskoj cijeni od 1.399 kn, model M2105 po akcijkoj cijeni od 1.599 kn i SINGER M3205 po akcijskoj cijeni od 1.899,00 Kn.

Svoj primjerak oduvijek željene Singer šivaće mašine možete nabavit na webshopu Singer Hrvatska (24 sata, besplatna dostava) i kod partnera Emmezeta, Elipso, eKupi i Bazzar. Više o akciji i asortimanu možete pogledati ovdje, ili nazvati na broj telefona 01/5619 242. Postanite pravi mali majstor i ne propustite ovu ponudu.