neponovljiva prilika

Senzacionalni popusti na šivaće mašine SINGER i BAGAT!

25.11.2022 u 08:45

Bionic
Reading

Prva asocijacija na šivaće mašine većini ljudi su Bagat i Singer šivaći strojevi. Svi se još uvijek sjećamo modela iz Bagat obitelji kao što su Slavica, Višnja, Ruža i Jadranka, a Singer kompanija gaji tradiciju proizvodnje šivaćih mašina već preko 170 godina! Od davnina su naše bake i mame koristile Bagatice i Singerice, a mi smo odrasli gledajući njih kako s ljubavlju sjedaju za mašinu, uvlače konac u iglu i prepuštaju se užitku.

Šivanje je fantastična aktivnost za unaprjeđenje koordinacije ruku i oči, a stručnjaci aktivnost šivanja prepoznaju i kao efikasno oružje u borbi s depresijom i smanjenjem stresa što je itekako potrebno u današnje vrijeme. Osim praktičnog znanja izrade i popravljanja odjeće, šivanje također potiče kreativno razmišljanje, jača samodisciplinu, olakšava postavljanje i dostizanje osobnih ciljeva te usađuje osjećaj ponosa koji nam podiže samopouzdanje. Šivanje je vrlo jednostavno i svatko može naučiti šivati.

Šivanjem možeš razviti prekrasan hobi koji će postati tvoja nova najdraža psihoterapija, gdje ćeš zaboraviti na sve brige i probleme i prepustiti se mašti. Moći ćeš uštedjeti novac jer ćeš samostalno moći popravljati odjeću ili je izrađivati.

No, da bi ste sve to mogli potrebna vam je kvalitetna mašina. Kako na tržištu postoji veliki broj šivaćih mašina važno je da odaberete jednostavniji model ako ste početnik, a opet dovoljno prilagodljiv i napredan da na njemu možete šivati i zahtjevnije komade.

Povodom Black Fridaya, u duhu najveće šoping groznice godine izdvajamo za Vas vrhunske šivaće mašine koje su na senzacionalnim sniženjima!

BAGAT CIK CAK

BAGAT CIK CAK model je elektromehaničke šivaće mašine u koju se kupci jednostavno zaljube. Stroj može šivati elastične materijale, pleteninu i mnoge druge materijale, čak i debele materijale kao što su traperice, koža i umjetna koža. 9 šivaćih programa - nema puno šavova, ali se najviše koriste. BAGAT CIK CAK postat će neizostavan pratilac u vašem domaćinstvu. Čvrsta i stabilna metalna unutrašnjost, smanjuje vibracije čak i tijekom dugog rada i velikih brzina šivanja. Snažan i ekonomičan motor, precizno šivanje čak i kod debljih, višeslojnih ili elastičnih materijala. Bagat Cik-Cak možete kupiti po posebnoj akcijskoj cijeni za samo 999,00 kuna (Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 1299Kn).

BAGAT PRO STEP

BAGAT PRO STEP je moćan, elektronički šivaći stroj, koji će Vam svojim karakteristikama pomoći da budete još kreativniji u svojim idejama! Prikladno i za početnike i za iskusne hobi šivače koji žele nešto više od stroja! Jednostavan je za rukovanje, pouzdan je i dobro se ponaša kako u šivanju osnovnih predmeta, tako i rastezljivih i debljih materijala. Impresionirati će Vas svojom podesivom brzinom - do 1000 uboda u minuti. Istovremeno će biti nevjerojatno tih i naravno, stabilan! Tako ćete na prvi pogled prepoznati karakteristike koje inače imaju samo skuplji šivaći strojevi. Među funkcijama koje nudi su automatska potvrda uboda, obrnuti ubod i funkcija memorije. Stoga neka šivanje ovim strojem postane čista zabava. Bagat Pro Step možete kupiti po posebnoj akcijskoj cijeni za samo 1999,00 kuna (Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 2699,00Kn).

SINGER SIMPLE 3229

Singer Simple 3229 je šivaća mašina koja nudi jednostavnije šivanje s boljim rezultatima. S 29 različitih programa šivanja, uključujući 6 osnovnih, 15 ukrasnih, 7 rastezljivih šavova i automatski program za gumbe u 4 koraka, šivanje više nikada neće biti dosadno. Ova elegantno dizajnirana šivaća mašina ima mnoštvo nevjerojatnih značajki, a šivanje će biti lako i zabavno za svakoga! Jednostavna za uporabu, kompaktna i lagana, ova šivaća mašina ima promjenjivu dužinu i širinu uboda, lako umetanje konca bez frustracija ili naprezanja očiju, kao i slobodnu ruku za šivanje manšeta i rukava. Singer Simple 3229 možete kupiti po posebnoj akcijskoj cijeni za samo 1999,00 kuna (Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 2239,20Kn).

SINGER 14T970C

Singer endlerica 14T970C sadrži 4 ugrađena šava. Ugrađeni su različiti tipovi prekrivnih šavova: dvostruki lančani bod, uski i široki, trostruki i jednostruki lančani bod. Četiri različite vrste opleta osiguravaju savršen zaštitni šav. Radna brzina stroja do 1100 uboda u minuti - pravi uštedu vremena. Profesionalna brzina za brže rezultate. Podesiva duljina boda omogućuje čvrste šavove i sprječavanje nabiranja svakog tipa tkanine. Čvrsta unutrašnja potpora drži sve mehanizme u savršenom skladu za besprijekorno šivanje. Singer endlericu 147970C možete kupiti po posebnoj akcijskoj cijeni za samo 3499,00 kuna (Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 3199,20Kn).

Ne propustite ove senzacionalne Black Friday popuste! Iskoristite savršenu priliku za kupovinu Bagat ili Singer šivaćih mašina nove generacije. Akcijske cijene vrijede do 28.11.2022 ili do isteka zalihe. Količine su ograničene. Nove moderne šivaće mašine legendarnih marki Bagat i Singer možete naručite ovdje. Više o proizvodima možete pogledati ovdje, kontaktirati na 01/ 5619 242 ili info@eurorobot.hr.